Haberler

Osmancık Belediyesi'nden Eğitime Destek

Osmancık Belediyesi tarafından eğitime destek faaliyetleri kapsamında lise son sınıfında öğrenim gören tüm öğrencilere üniversiteye hazırlık seti hediye edildi.

Osmancık Belediyesince Sayısal, Sözel ve Eşit Ağırlık bölümleri için ayrı ayrı hazırlattırılan eğitim setleri üniversiteye hazırlanan öğrencilere dağıtıldı.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere, Şube Müdürü Medet Sezgen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Işık, Belediye Meclis Üyeleri Kadir Delibaş ve Yurdagül Yılmaz ile birlikte ilçedeki 6 eğitim kurumuna ziyarette bulundu.

Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, İsmail Karataş Sağlık Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Teknik Lisesinde son sınıf öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Karataş, lise son sınıfta öğrenim gören 300 öğrenciye üniversiteye hazırlık seti hediye etti.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin hedefledikleri üniversiteyi kazanabilmelerini arzu ettiklerini belirten Karataş, "Öğrencilerimiz, geleceklerini belirleyecekleri bir sınava hazırlanıyorlar. Her öğrencimizin kalbinde arzu ettiği bir üniversite var. Bütün öğrencilerimiz arzu ettikleri hedefe ulaşabilsin istiyoruz. Elbette iyi hazırlanılırsa başarılır. İsteyip de, çalışıp da başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Biz de öğrencilerimizin hedeflerine küçük de olsa katkı sağlamak amacıyla eğitim setleri hazırlattırdık. İnşallah bütün öğrencilerimiz diledikleri üniversiteyi kazanırlar ve iyi bir eğitim alarak gelecekte ilçemize önemli katkılar sağlarlar" diye konuştu.

Başkan Karataş, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle de bir araya gelerek sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere de eğitime desteklerinden dolayı Başkan Karataş'a teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmancık Karataş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title