Haberler

Osman Özköylü Özür Diledi

Kayserispor maçı sonrasında basın mensupları ile tartışma yaşayan Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Bir takım ilişkiler ile kendisini basın toplantılarına dahil eden maksatlı şahısların tahriklerine kapıldığım ve kendime yakıştıramadığım bir tepkide bulunduğum için özür dilerim" dedi.

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Kayserispor ile karşılaşan Osmanlıspor maçı 3-1 kaybetmişti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, basın mensuplarıyla tartışma yaşamıştı. Olayla ilgili yazılı bir açıklama yapan Özköylü, müsabakası sonrasında yaşananların gündem oluşturduğunu belirterek, "Anılan olayların içerisinde olmak, daha doğrusu kurgulanan bir senaryonun içine çekilmiş olmak ve buna müsaade etmiş olmak şahsımı son derece üzmüştür" dedi.

"TRİBÜNLERDEN SÜREKLİ KÜFÜRLÜ TAHRİKLER İLE MUHATAP OLDUM"

Top toplayıcı çocukların tavırlarının kendisinin tepkisini çektiğini ifade eden Osman Özköylü, "Müsabaka sırasında ve sonrasında yaşanan olayları kısaca özetlemek gerektiğini düşünmekteyim. Şöyle ki, müsabaka sırasında oyunu hızlandırmaya çalıştığımız ve baskı kurmaya çalıştığımız dakikalarda lehimize olan taç atışlarında top toplayıcı çocukların topu oyuncularımıza vermek istemez bir tavır sergilemeleri, doğal olarak şahsımın tepkisini çekmiştir. Zira saha dışı etkenlerin, özellikle de top toplayıcı çocukların futbol oyununun taktiksel bir parçası olamayacağı kanaati taşımaktayım. Top toplayıcı çocuğa gösterdiğim tepki sonrası yedek kulübemiz arkasında bulunan tribünlerin sürekli küfürlü tahrikleri ile muhatap oldum ve bu sözlü eylemler nihayetinde tribünlerden gelen sert bir cismin kafama atılması ile fiili harekete dönüşmüş ve yaralanmam ile son bulmuştur. Hedefi sadece galibiyet olan ekibimizin saha içerisindeki etmenlerden dolayı mağlup ayrılması da takdir edersiniz ki şahsımda ayrıca bir moral bozukluğuna sebep olmuştur" ifadelerini kullandı.

"BENİ TUZAĞA DÜŞÜRMEK İSTEYENLER AMAÇLARINA ULAŞMIŞTIR"

Basın toplantısına katılmak istemediğini ancak saygıdan dolayı katıldığını dile getiren Özköylü, "Tüm bu yaşananlar sonucunda genel menajerimizin başımda bir kanama olmasından dolayı basın toplantısına katılmama yönündeki telkinlerine rağmen, kamuoyunun haber alma hakkına duyduğum saygıdan ötürü, o halde basın toplantısına katılma kararı verdim. Fakat psikolojimin hassas olduğu bir ortamda işi sadece şahsımı tahrik etmek olan malum şahıslar, basın toplantısının ciddiyetine yakışmadığını düşündüğüm alaycı bir şekilde alenen, kahkahalarla laubali bir tutum içerisinde bulunmuştur. Bu tavırlara şahsım da doğal olarak tepki vermiştir ve sonuçta ortaya hoş olmayan ve asla bir parçası olmamam gereken görüntüler çıkmıştır. Fakat özellikle belirtmeliyim ki, şahsım kimsenin üzerine yürümemiş, sadece muhataplarıma uzaktan değil yakından cevap verme imkanı bulmak için anılan şahısların yanlarına gitmiştir. Amaçları sadece şahsımı tahrik edip beni bir nevi tuzağa düşürmek isteyenler şahsımın da istemeyerek yardımı ile üzülerek belirtiyorum ki, amaçlarına ulaşmıştır. Nitekim, anılan şahsın sosyal medyada yayımladığı seviyesiz mesajları da bunun nasıl çirkin bir tuzak olduğunun en güzel örneğidir" açıklamalarında bulundu.

"BASIN MENSUPLARINDAN VE TÜM KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLERİM"

Özköylü, açıklamalarını şöyle sonlandırdı:

"Sonuç olarak; birtakım ilişkiler ile kendisini basın toplantılarına dahil eden maksatlı şahısların tahriklerine kapıldığım ve kendime yakıştıramadığım bir tepkide bulunduğum için öncelikle Türk futbolunda farklı bir profil çizmek için yola çıkan, rekabeti ve kirliliği değil dostluğu ve güzellikleri kendisine ilke edinen Osmanlıspor FK'nın başkan ve yönetim kurulundan, bana teveccüh gösteren Kayseri halkından, işini objektif olarak yapan, basın ilkelerinden ödün vermeyen basın mensuplarından ve tüm kamuoyundan özür dilerim." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Özköylü Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title