Haberler

Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi Kalıcı Binasına Kavuşuyor

Düzce’de 1961 yılında kurulan ve yarım asırdan fazladır Düzce’ye hizmet eden, 1999 depremlerinin ardından yıkılarak yerine prefabrik yapı kurulan Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi’nin kalıcı binası için ilk temel, protokol üyelerinin katılımı ile atıldı.

Düzce'de 1961 yılında kurulan ve yarım asırdan fazladır Düzce'ye hizmet eden, 1999 depremlerinin ardından yıkılarak yerine prefabrik yapı kurulan Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi'nin kalıcı binası için ilk temel, protokol üyelerinin katılımı ile atıldı.

Düzce Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi prefabrik yapıdan kurtuluyor. 1999 depremlerinin ardından Nusrettin Mahallesi'nde ki prefabrike yapıda hizmet veren Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi'nin kalıcı binası için hazırlanan projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanması ile yeni binanın yapımına başlandı. Yeni bina için ilk temel harcı protokol üyelerinin katılımı ile yapıldı. Düzenlenen törene Düzce Valisi Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başsavcı Kamil Erkut Güre, Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, vali yardımcıları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan, yeni okulun hayırlı olmasını diledi. İmam Hatip Lisesi mezunu olan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'te anılarını anlatarak duygu dolu anlar yaşadı. Konuşmaların ardından okunan dua ve kesilen kurban ile birlikte yeni okulun temellerine ilk harç atıldı.

Yeni Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi 32 derslikli ve 6 katlı olacak. Toplam inşaat alanı 8 bin metrekare kapalı alandan 3 bin 500 metre kare ise basketbol sahası ve voleybol sahası yer alacak. Bina bodrum+5 kat olarak 6 kat olarak inşaat edilen okulun son katı çelik karkas yapı olarak inşa edilecek. Ayrıca Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul inşaatı tamamlanana kadar Körpeçler Mahallesi Memur-Sen Konutları karşısında bulunan İbni Sina Mesleki Teknik Lisesi'nde öğrenim görecekler. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Ali Fidan Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title