Haberler

Osman'ı Seyhan Baraj Gölü Vermiyor

Adana’da 3 gün önce kiraladıkları tekne ile Seyhan Baraj Gölü’nde gezinti yaparken düşen 19 yaşındaki genç, tüm aramalara rağmen halen bulunamadı.

Adana'da 3 gün önce kiraladıkları tekne ile Seyhan Baraj Gölü'nde gezinti yaparken düşen 19 yaşındaki genç, tüm aramalara rağmen halen bulunamadı.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Göl Mahallesi'nde 15 Ağustos 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki açık lise öğrencisi Osman Kartopu, gece arkadaşlarıyla birlikte tekne kiraladı. Arkadaşlarıyla birlikte tekneyle Seyhan Baraj Gölü'ne açılan Kartopu, bir süre sonra tekneden düşerek gölde kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen dalgıç polislerce arama yapıldı, ancak bulunamadı. Kartopu'nun kayboluşunun 3. gününde arama çalışmalarını AFAD dalgıçları da katıldı. Bugün sabahın erken saatlerinden beri yapılan arama çalışmalarılarına rağmen yaşındaki gencin cesedi bir türlü bulunamadı.

"BABA UMUT NÖBETİ TUTUYOR"

Bu arada çocuğunun gölde kaybolduğunu öğrendiği andan beri göl kıyısında bekleyen baba Mithat Kartopu (51), oğlundan gelecek olumlu bir haber için göl kıyısından hiç ayrılmıyor. Baba Kartopu'nun akrabaları ve arkadaşları da destek olmak için yanından biran olsun ayrılmıyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Baraj Gölü Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title