Haberler

Osman Gökçek ATO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

Ankara Ticaret Odası'nda yönetim kurulu istifaları sonrası başkan Salih Bezici de istifa etti. Bezici'nin yerine Osman Gökçek, ATO Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in oğlu, Beyaz TV Genel Müdürü Osman Gökçek, Ankara Ticaret Odası (ATO) başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) dün gece 8 yönetim kurulu ve 5 yedek üyenin istifasının ardından bugün de Başkan Salih Bezci ATO Meclis toplantısında istifa ettiğini açıklamıştı.

Bezci, istifasıyla ilgili olarak şunları söylemişti:

"12 sene başkan yardımcısı, 5 sene başkanlık yaptım. Çok iyi şeyler yapmayla çalıştık. Yönetim kurulu başkanlığından bugün istifa ediyorum. Bundan sonra benim ağzımdan ATO aleyhine hiçbir söz çıkmayacak. Bu kurum aleyhinde de kimse konuşmasın. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Yönetim kuruluna kim gelirse ben buna başarılar diliyorum. Allah onların yanında olsun. Hata ettiysek özür diliyorum hakkınızı helal edin"

OSMAN GÖKÇEK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Osman Gökçek ise Ankara Ticaret Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Adaylığını açıklayan Osman Gökçek, gazetecilerin istifa eden meclis üyeleri ile ilgili sorusuna, "Bunu istifa edenlere sormak lazım.Zannediyorum kendi aralarında aldıkları bir karar. Buna da saygı duymak lazım" dedi.

125 BİN ÜYESİ VAR

1923 yılında 800 üye ile faaliyete başlayan Ankara Ticaret Odası'nın hali hazırda 125 bin üyesi bulunuyor. ATO, söz konusu üye sayısı itibari ile, İstanbul Ticadet Odası'ndan sonra, Türkiye'nin en büyük ikinci ticaret odası konumunda.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Osman Gökçek Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title