Haberler

Osman Gazi Türbesinin Yakınları, Ayyaşların Mekanı Oldu!

Güncelleme:

Bursa'nın tarihi Tophane sırtları ayyaşların mekanı olurken, Osman Gazi ve Orhan Gazi'nin türbelerini ziyarete gelen turistler, etrafa saçılan içki şişeleri ve çöpleri görünce şok oluyor.

TÜRBEYİ GELENLER ÇÖPLERİ GÖRÜNCE ŞOK OLUYOR

Orhan Gazi ve Osman Gazi'nin türbelerin yanında bulunan Tophane sırtları, kendini bilmez vatandaşların attığı çöpler ve ayyaşların attığı boş bira ve içki şişeleri sebebiyle mezbeleliğe döndü. Yamaçların çok dik olması ve çöpçülerin buralara çıkamaması çöplerin daha da çoğalmasına sebep oluyor. Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi ile Bursa fatihi oğlu Orhan Gazi'yi ziyarete gelen misafirler ise gördükleri manzara karşısında gözlerine inanamıyor. Çöplerin içinde onlarca bira ve şarap şişesi de göze çarpıyor.

"GÜVENLİK ÖNLEMLERİ BİR TÜRLÜ SAĞLANAMIYOR"

Vatandaşlar, belediye tarafından yüyürüş yolları yapılan Tophane sırtlarının eskisi gibi içki ve uyuşturucu bağımlılarının mekanı olmaya devam ettiğini belirterek, "Tophane'de Bursa manzaralı içki ve uyuşturucu alemleri halen devam ediyor. Geçen ramazan ayında silahların konuştuğu, bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı bu mekanda bir türlü güvenlik sağlanamıyor. Yetkililerin bu duruma acilen çare bulmasını istiyoruz." dedi.


(Osman Gazi Türbesi)


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orhan Gazi Osman Gazi Tophane 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Anti:

15 Yıldır ülkeyi Yöneten yalan söyleyen sözde Osmanlı torunu saray soyt.... Konuşun AKP liler Bu mu sizin nesil? Evet bu sunuz işte

10
17
yanıtYanıtla
kerem:

ecdadına sahip cıkmayan bir miltetiz herhalde orada yatan büyüklerimizin kemikleri sızlıyordur bursa gibi bir şehri bunu hiç yakıştıramadık belediye bu pisliğin hemen çaresini bakmalı

19
4
yanıtYanıtla
bursadan:

ağzı olan konuşuyor pis ağızlar osmanlıyı ağzıyla kirletmesin

16
4
yanıtYanıtla
alpar:

nasıl millet olduk hayret iyice bozulduk.

19
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İslamın En büyük komutanlarından biri olan Ertuğrul Gazi ve evlatları . . Onlar İslam, hayatımızın her alanına hakim olsun diye ömür geçirdiler. . onların maneviyatı nerdeeee şimdiki batı medeniyeti peşinde koşan ülkem nerde. . şimdiki nesil sarhoş ve uyuşturucu müptelası olmuş maalesef. . yakında türbenin önünde de masa kurup kadeh kaldırılırsa şaşırmayın. . ılımlı islam bunu gerektirir. . yazık ülkeme yazıkk yazıkkkkk. . .

11
5
yanıtYanıtla
yeah:

islamın en buyuk komutanı değil, Türklerin en buyuk komutanlarından biri demek daha doğru. . . Tüm Türkler müslüman değil, bu bir. . . ikincisi, Türkler bu dünyada, müslümanlık, hristiyanlık, yahudilik, budistlikten önce de vardı. . Yani Türk tarihi islama endekslenemez. . bunu ılımlı islamcılar özellkile yapıyor ki, sonra da sizden önce buy topraklarda hristiyanlar yasıyordu diyebilmek icin. . . halbuki o hristiyanların da çogu Türktü, bu unutulmasın

yanıt0
yanıt2
tarakçı battal:

agzını açtı mı ''osmanlı torunuyuz'' diye masal okuyanlar nerde ?

11
3
yanıtYanıtla
Taner:

belirtilen yer türbelerin ilerisinde saat kulesi civarındadır. yani kafetaryaların olduğu manzaranın izlendiği bölümdür. başta şunu sormak gerekir türbenin olduğu yerde kafetaryaların ne işi var? böyle pislik olması normal, insanlar oraya gelip çay kahve için manzara izliyor. dediğim gibi belirtilen alan türbelerin az ilerisi.

12
1
yanıtYanıtla
koyun kuzuMobil-ANDROID:

buyuz zaten biz içimizde hayvan sevgisi bile yok ne bekliyonuz müslüman yapmaz ? ahahah biz müslüman miyiz ki. biz sadece mal mal dolanan koyun kuzu sürüsü yüz mmmmmmmeee meeee meeee eeee

6
6
yanıtYanıtla
...:

klasik türk müslümanlığı

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title