Haberler

Oski Fatsa'da 2017'de 14 Milyon Liralık Yatırım Yapacak

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (OSKİ) 2017 yılında Fatsa’da 14 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (OSKİ) 2017 yılında Fatsa'da 14 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Fatsa Belediyesi'nde Başkan Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, Reyhan Mollaoğlu, İbrahim Eroğlu, OSKİ teknik ekibi ve meclis üyeleri ile bir toplantı yapıldı.

Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, "Hizmetlerimizi programlar dahilinde yapıyoruz, en acil olanları vatandaşa dokunacak en acil konuları öne alarak bütçemiz çerçevesinde çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Başkanımız Enver Yılmaz bizlere belediye başkanlıkları ile irtibatlı olun, belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri ile irtibatı sürekli devam ettirin, şeklinde talimat veriyor. Önümüzdeki yıl için birtakım hazırlıklar yaptık. Biz içme suyu ve kanalizasyonda önceliği dikkate alarak bir takım çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada OSKİ'nin Ordu'nun her tarafında su ve kanalizasyon noktasında ciddi yatırım ve hizmet yapan bir kuruluş olduğunu ifade ederek, "Bu kapsamda da Fatsa'mız da hem alt yapıda, içme suyunda da ciddi hizmet ve yatırımları var ama gelişen ve büyüyen bir şehir Fatsa'da bu ihtiyaçların daha hızlı daha koordineli ve artarak devam etmesi için gayretli çalışmalar var. Biz de bunları birebir kendileri ile görüşerek yatırımları takip etmeye çalışıyoruz. Fatsa'daki mevcut devam eden çalışmalarda aksaklıkları konuşmak hızlı bir şekilde çözüm üretmek ayrıca 2017 yatırım programında neler olduğunu da bizler de kamuoyuyla paylaşmak için burada toplantı gerçekleştirdik" diye konuştu.

Bundan sonraki süreçte daha hızlı daha koordineli bir şekilde çalışmaların devam edeceğini söyleyen Başkan Anlayan, "Bizlerle 2017 yatırım programında OSKİ olarak Fatsa'da neler planlandığı gerek şehir merkezinde gerek kırsal da bunları bizlerle paylaştılar. 2017 yılında OSKİ olarak Fatsa'mızda ciddi manada alt yapı su şebeke hatları, depolar, hatların yenilenmesi gibi ciddi yatırımlar gerçekleşmiş olacak. 2017 yılında OSKİ olarak Fatsa'mızın toplamındaki şu andaki yatırım bedelleri 14 milyon olarak planlanmış durumda" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title