Haberler

Osem, Tsb Bünyesinde Faaliyete Geçti

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) bünyesinde faaliyetlerine başlayan Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Merkezi (OSEM) 16 Mart'ta İstanbul'da düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) bünyesinde faaliyetlerine başlayan Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Merkezi (OSEM) 16 Mart'ta İstanbul'da düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.Tanıtım toplantısına Hazine Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç, Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Ramazan Ülger, OSEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Hancıoğlu ile OSEM Genel Müdürü Bener Yıkılmaz katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hazine Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç, OSEM'in hem kamu tarafında, hem özel sektör tarafında sigorta ve otomotiv sektörüne çok önemli katkılar sağlayacağını umduğunu belirterek, "Sektörümüzün gelişimi için en iyiyi bulmak amacıyla Müsteşarlığımız, TSB, sigorta şirketleri ve sektörümüzün diğer paydaşları ile sıkı bir işbirliği içinde çalışmaktadır. OSEM'in, TSB tarafından sermaye konularak sektör için kurulan ilk anonim şirket olması dolayısıyla, misyonun çok önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

OSEM'in faaliyetlerinin sigorta sektöründe oto branşının geleceği için önemli bir iz bırakacağına inandığını söyleyen Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Ramazan Ülger, 3 yıldır üzerinde çalıştıkları bu projenin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ülger, "Oto yedek parça ve servis sertifikasyonu konusunda Amerika, İngiltere, İspanya gibi ülkelerdeki modeller incelendi. Bizim için en uygun modelin, sigorta sektörü tarafından bağımsız bir şirket kurulması olduğuna karar verildi. Sektör olarak OSEM'den beklentimiz, oto branşında parça ve servis sertifikasyonu konularında sigorta şirketleri oto hasar birimlerinin maliyet yönetimine ve hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetine katkı sağlamasıdır" ifadelerini kullandı.

OSEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Hancıoğlu, OSEM'in sigorta şirketleri için referans merkezi olacağını belirterek, "Yaptığımız işlerle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabilirsek sektör içinde yer alan bazı tespitlere çözüm önerileri bulmasına da yardımcı olabiliriz" dedi.

OSEM, sigorta şirketlerinin oto branşında trafik kazaları sonucu oluşan maddi hasarın yönetimine ve kontrolüne yönelik destek verecek bir şirket olarak kuruldu. Şirketin temel konuları arasında tedariki yapılan sertifikalı orijinale eşdeğer yedek parçanın takibini ve doğrulamasını yapmak ile eşdeğer yedek parça ve servis sertifikasyonu konusunda ilgililere hizmet üretmek bulunuyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ramazan Ülger İstanbul Türkiye Ceyhan Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title