Haberler

Oscarlı Aktör'den Penelope Cruz ve Javıer Bardem'e Ağır Sözler

Ünlü İspanyol sanatçıları Penelope Cruz ve Javier Bardem çiftinin İsrail'in Filistine yönelik saldırılarını soykırmla suçlamasının yankıları dinmedi.

Ünlü İspanyol sanatçıları Penelope Cruz ve Javier Bardem çiftinin İsrail'in Filistine yönelik saldırılarını soykırmla suçlamasının yankıları dinmedi. Avrupa Birliği'nin İsrail'i durdurması gerektiğini yazdıkları bir mektupta antisemist ifadeler kullanan ünlü çifte en ağır tepki Angelina Jolie'nin babası Oscar ödüllü aktör Jon Voight'den geldi.

ABD'de yayın yapan Variety ve The Hollywood medya kuruluşlarına 'Cahiller' başlıklı mektup gönderen aktör Jon Voight, İspanyol çifte ve İspanyollara yönelik sert ifadeler kullandı. Voight, "Benim adım Jon Voight" başlığı ile kaleme aldığı yazısında, Penelope Cruz ve Javier Bardem'in antisemist ifadeler kullanarak yazdığı mektubun kendisinde büyük acı yarattığını ve onlara karşı kızgınlıktan da öte duygular taşımaya başladığını söyledi. ABD'li aktör yazısında İspanyol sanatçılara ağır hakaret ederek, "Dua edin ki ABD gibi demokratik bir ülkede yaşayarak üne kavuşup zengin oldunuz. Aynı şeyi, Suriye, İran, Lübnan'da yapabilir miydiniz? sorusunu yöneltti.

Jon Voight daha da ileri giderek, "Şöhretinizi Ortadoğu'nun tek demokratik ülkesi olan İsrail'i korumak yerine onu aşağılamayı seçtiniz, bu davranışınızdan dolayı utanmalısınız, sözlerinizi geri alarak İsrail halkından özür dilemelisiniz" dedi.

Angelina Jolie'nin babası Voight'in bu sözlerine geniş yer veren İspanyol medyası ise Oscarlı aktöre ateş püskürdü. Esas cahilin Voight olduğunu savunan gazeteler İspanyol halkının Filisitin'in yanında olduğunu hatırlattı. Penelope Cruz ve Javier Bardem ise Jon Voight'a yönelik henüz bir açıklama yapmadı. - Madrid

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Avrupa Birliği Javier Bardem Penelope Cruz İsrail Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

VASIF ERAK:

A S L I – H U – N E S L İ – H U…???!İSRAİL ‘ İN FİLİSTİN ‘ DE Kİ KATLİAMLARINI GÖRMEZDEN GELİP HALA SAVUNAN TENKİT EDENLERİ SUÇLAYAN JON VOİGHT ‘ UN CİNS VE CİBİLLİYETİNDEN ŞÜPHE ETMEK GEREKİR ! DAHA İLERİ GİDEREK OSCAR ÖDÜLÜ ALSANDA İNSANLIĞI ÖĞRENEMEMİŞSİN DERLER ADAMA !!! BU BAKIMDAN SUÇLADIĞI İSPANYOL SANATÇILARI DUYARLILIKLARINDAN DOLAYI TEBRİK ETMEK GEREKİR . İNSANLIK ÖYLE BİRŞEYDİR Kİ PARA İLE SATIN ALINMAZ . ANCAK HAK EDENE YARADAN TARAFINDAN BEDAVA İHSAN EDİLİR !

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title