Haberler

Oscar Pistorius'un Davasında Cinayet Fotoğrafları Yayınlandı

Güncelleme:

Geçen yıl Sevgililer Günü'nde kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürmekle yargılanan Pistorius'un cinayet esnasındaki fotoğrafları da ortaya çıktı.

Oscar Pistorius'un davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Dünkü duruşmada olay günü polisin çektiği fotoğraflar paylaşıldı, ünlü atlet ise bu sırada adeta yıkıldı.

GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürmekle suçlanan Paralimpik atlet Oscar Pistorius davasında, yeni gelişmeler yaşandı. 27 yaşındaki atletin olayın yaşanmasından 40 dakika sonra polis tarafından kaydedilen görüntülerinde, tuvalette bulunan ve kendisine ait olduğu iddia edilen silahın görüntüleri yayınlandı.

KANLI KRİKET SOPASI

Aynı zamanda tuvalette yarı çıplak halde olan Pistorius'un kapıyı kırmak için kullandığını iddia ettiği kriket sopası da, kanlı bir şekilde tuvaletin dışında görünüyordu. Bir diğer fotoğrafta ise klozeti neredeyse tamamiyle kaplayan kan izleride bulunuyor. Eve hırsız girdiğini düşündüğü için ateş ettiğini ve kız arkadaşını yanlışlıkla öldürdüğünü iddia eden Pistorius, yayınlanan bu görüntülerin ardından oldukça zor anlar yaşadı.

BU KEZ KUSMADI

Daha önce otopsi raporlarının açıklanmasının ardından kendisini kötü hissettiğini söyleyip kusan Pistorius, bu kez aynı durumu yaşamadı. Ancak yetkililer, Güney Afrikalı sporcunun yine aynı reaksiyonu verebilme ihtimaline karşın yanına bir kova ve temizlik malzemeleri koydu. Pistorius resimlerin yayınlandığı anda ellerine iki elinin arasına koyup çaresizce olan biteni seyretti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Reeva Steenkamp Oscar Pistorius Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title