Haberler

Sevgilisini Öldüren Ünlü Atlete 5 Yıl Hapis Cezası

Güncelleme:

Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldüren ve mahkeme tarafından 'kusurlu cinayetten' suçlu bulunan Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

5 YIL CEZA ALDI

Geçtiğimiz hafta beş gün boyunca süren mahkemede tanıklar dinlenmiş, savcı ve savunma avukatları hakim Thokozile Masipa'ya son sözlerini söylemişti. Bugün ise hakim uzun süredir devam eden davanın nihai kararını açıkladı. Hakim, Oscar Pistorius'a kasıtsız cinayetten beş yıl hapis cezası verdi.

KARAR TEMYİZ EDİLMEYECEK

Pistorius, 29 yaşındaki model sevgilisi Reeva Steenkamp'ı öldürmekle suçlanıyordu. Gazeteci David Smith, duruşmadan sonra Pistorius'un amcası Arnold Pistorius ile görüştüğünü ve ailenin kararı temyiz etmeyeceklerini duyurdu. Uzmanlar, Pistorius'un cezasının ev hapsine çevrilmesi için en 10 ay hapis cezası çekmesi gerektiğini iddia etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Reeva Steenkamp Oscar Pistorius Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

caner:

sadece 5 yilmi ???

12
2
yanıtYanıtla
kübra:

ne bes yılı keske ıdam edılseydı kızı oldurdugu ortada

6
5
yanıtYanıtla
MERT KALLEŞ:

kuSUSUZ HIRSIZLIK YAPAN BİZĞMKLERSE BU KADAR BİLE CEZAALMADI. . . yazıklar olsun

5
5
yanıtYanıtla
.....:

Demek ki neymiş dünyanın hiç bir yerinde adalet yerini bulmuyormuş. ''Türkiye de olsacılar'' size bu lafım. . .

5
3
yanıtYanıtla
YORUMCU ANIL BEY:

madalyada verselermiş ya???

4
3
yanıtYanıtla
Asi:

verilen cezanın madalyadan ne farkı var ki? :D

yanıt0
yanıt0
ataist:

az bile almis

4
3
yanıtYanıtla
ademoğlu:

kadın bir hiç uğruna öldürüldü, en 25 yıl ceza verilmeliydi. ölümlü dünya öbür tarafta hesabını versin hasta adam

5
2
yanıtYanıtla
davut:

hırsız zannederek öldürmüştü kasıt var yada yok olayın gercekleşme seklini haber olarak gecseydini haber havada kalmazdı

1
1
yanıtYanıtla
harbikız:

bence abartıyorsunuz. Birbirini çok seven bi çift var ortada. Öldürülmeden önce çekilen resimleri videoları var. Adamın evine gizli bir şekilde pencereden giren kızda suçlu, her gördüğüne ateş etmeye meyilli adamda da suç var. Ama ben adamın kasıtsız yaptığına inanıyorum. Zaten sevdiğini kendi öldürmüş olmanın cezasını çekiyordur. Sadece bu kadar mı diyorsunuz ama o adam bunu ölene kadar unutamaz.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title