Haberler

Oscar® Ödül Töreni heyecanında geri sayım

Güncelleme:

En iyi ve güçlü yapımların adresi Digiturk, sinema dünyasının en prestijli etkinliği Oscar Ödül Töreni'ne geri sayımı sürdürüyor.

Birbirinden iddialı filmleri 1 Şubat'tan itibaren 1 No'lu kanalında sinemaseverlerin beğenisine sunan Digiturk, en iyi yapımların Oscar için yarışacağı ve dünyaca ünlü yıldızların sahne alacağı 89'uncu Oscar Ödül Töreni'ni, canlı yayınla beIN MOVIES Oscars'da izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

26 Şubat Pazar gece yarısından itibaren Yekta Kopan ve Özge Özpirinçci'nin keyifli sunumlarıyla yayınlanacak 'Oscar Gecesi'nin yanı sıra Amerika canlı yayını öncesinde Cem Yılmaz, Berrak Tüzünataç, Buğra Gülsoy ve yapımcı Muzaffer Yıldırım gibi sinema ve şov dünyasının önemli isimleri de bu unutulmaz geceye yorumlarıyla keyif katacaklar. Ceylan Atınç'ın Kırmızı Halı yorumlarının ardından sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil de 89. Oscar adaylarını değerlendirecekler.

Digiturk, en iyi ve en güçlü yapımların adresi beIN MOVIES ile sinema dünyasının tartışmasız en önemli etkinliği olan Oscar Ödül Töreni'ni bir kez daha bir araya getiriyor.

Şubat ayının başlamasıyla Digiturk 1 No'lu kanalda 24 saat HD yayın kalitesi ile yayın yapan beIN MOVIES Oscars kanalı, 170'ten fazla filmle sinemaseverler için Oscar bekleyişini keyifli bir şekilde sürdürüyor.

Ünlü isimler büyük geceye renk katacak, Cem Yılmaz da programın konukları arasında yer alacak

26 Şubat'ı 27 Şubat'a bağlayan gece yayınlanacak Oscar Ödül Töreni'nde Yekta Kopan ve Özge Özpirinçci'nin sunumu, ünlü oyuncular Cem Yılmaz, Berrak Tüzünataç, Buğra Gülsoy ve yapımcı Muzaffer Yıldırım'ın katılımları ile Oscar gecesi beIN MOVIES Oscars kanalında başlayacak. Ceylan Atınç'ın yorumlarıyla Kırmızı Halı Geçidi ile renklenecek gece, sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil'in 89.Oscar adaylarını değerlendirmeleri ile devam edecek.

Nefeslerin tutulup, sonuçların heyecanla beklendiği 'Oscar Ödül Töreni'ni tüm Digiturk üyeleri ücretsiz olarak Digiturk 1 No'lu kanaldan ve Dilediğin Yerde uygulaması üzerinden izleyebilecek. Tören ayrıca, Digiturk web sitesi www.digiturk.com.tr üzerinden de üye olan olmayan herkese açık şekilde canlı olarak takip edilebilecek.

2017 adayları gün boyunca beIN MOVIES Oscars kanalında

Akademi ödüllerinin dağıtılacağı 26 Şubat Pazar günü ise, gece 00.00'da başlayacak canlı yayınlara kadar gün boyunca 2017'nin adayları beIN Movies Oscars kanalında izlenebilecek. 11.45'te En İyi Belgesel ödülüne aday 'Denizdeki Ateş' (Fuocoammare, 2016), 13.45'te, En İyi Animasyon ödülünün en güçlü adayı sayılabilecek 'Zootropolis: Hayvanlar Şehri' (Zootropolis, 2016), 15.50'de, En İyi Görsel Efekt Oscar'ına aday 'Orman Çocuğu' (The Jungle Book, 2016) 17.50'de, En İyi Yapım Tasarımı Oscar'ına aday 'Yüce Sezar' (Hail, Caesar!, 2016) 20.00'de, En İyi Ses Kurgusu, Görsel Efekt Oscar'larına aday olan 110 milyon dolarlık dev prodüksiyon 'Deepwater Horizon: Büyük Felaket' (Deepwater Horizon, 2016) ve 22.00'de, özgün senaryosuyla 2017'nin Oscar adayları arasına giren 'The Lobster' (2015) ekranda olacak.

beIN Box Office Oscars kanalında da bu senenin aday filmleri yayında

beIN Box Office Oscars kanalında, en iyi film dahil tam 8 adaylıkla yılın en güçlü yapımlarından olan 'Geliş' (Arrival, 2016), en iyi animasyon dalında adaylığı olan 'Troller' (Trolls, 2016), en iyi animasyonun yanı sıra görsel efektler dalında da aday olan 'Kubo ve Sihirli Telleri' (Kubo and the Two Strings, 2016), Makyaj/saç tasarımı dalında aday olan 'Suicide Squad: Gerçek Kötüler' (Suicide Squad, 2016) ve yardımcı erkek oyuncu dalında Michael Shannon'ın aday olduğu 'Gece Hayvanları' (Nocturnal Animals, 2016) yayında olacak.

Oscar Töreni öncesi öne çıkan yapımlar

21 Şubat Salı günü 20.00'de Angelina Jolie'ye müthiş performansı ile Oscar adaylığı getiren, toplam 3 dalda Oscar'a aday olan 'Sahtekar' (Changeling, 2008) filmseverlerle buluşacak. Hemen ardından aynı gece, büyük yönetmen Martin Scorsese'ye yıllardır beklediği Oscar'ı kazandıran, ayrıca En İyi Film, Uyarlama Senaryo, Kurgu ödüllerini de alan 'Köstebek' (The Departed, 2006) yayında olacak.

22 Şubat Çarşamba günü 20.00'de Ben Stiller'ın sıradışı parodisi 'Tropik Fırtına'nın (Tropic Thunder, 2008) ülkemizde ilk kez gösterilen Director's Cut versiyonu yayınlanırken, bu yapımın ardından, Javier Bardem'in unutulmaz saç stiliyle de hafızalara kazınan, En İyi Film, Yönetmen Yardımcı Erkek Oyuncu, Uyarlama Senaryo Oscar'larını alan Coen Kardeşler imzalı 'İhtiyarlara Yer Yok' (No Country for Old Men, 2007) filmi izleyicilerle buluşacak.

23 Şubat Perşembe 20.00'de kurgusuyla Oscar alan, ayrıca 3 dalda daha ödüle aday olan üstün-yapım 'Pearl Harbor' (2001) ve ardından bir bölümü Türkiye'de de geçen En İyi Film, Uyarlama Senaryo, Kurgu Oscar'larını alan 'Operasyon: Argo' (Argo, 2012) beIN MOVIES Oscars kanalında olacak.

24 Şubat Cuma 16.25'te, bu yıl Hırvatistan'ın Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü'ne aday adayı olan 'Karşı Tarafta' (S One Strane, 2016) yayınlanırken, 20.00'de, geçen yıl Michael Fassbender ve Kate Winslet'a Oscar adaylığı getiren 'Steve Jobs' (2015) ve gece 00.20'de ise yine geçen yıl Yabancı Dilde En İyi Film Oscar'ını kucaklayan 'Saul'un Oğlu' (Saul Fia, 2015) ekranlarda olacak.

25 Şubat Cumartesi, 2016 Oscar ödüllerine aday olan veya ödül alan en önemli filmlerin gösterimi bütün gün devam edecek. 07.10'da, En İyi Animasyon adaylarından 'Marnie Oradayken' (Omoide No Mânî, 2014), 11.00'de, Yabancı Dilde En İyi Film Oscar'ı adaylarından 'Savaş' (Krigen, 2015), 13.00'te özgün senaryosuyla aday olup, görsel efektleriyle Oscar alan 'Ex Machina' (2015), 15.00'te, tam beş dalda Oscar adayı olan 'Star Wars: Güç Uyanıyor' (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, 2015), 17.30'da, Sam Smith'in seslendirdiği şarkısıyla Oscar'ı kucaklayan 'Spectre' (2015), 20.00'de, 10 dalda aday olduğu Oscar'ların 6'sını kucaklayan 'Mad Max: Fury Road' (2015), 22.10'da, Cate Blanchett ve Rooney Mara'nın kalpleri fethettikleri, 6 dalda Oscar adayı olan 'Carol' (2015) sinemaseverlere film şöleni sunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Melis Behlil Ceylan Atınç Yekta Kopan Digiturk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title