Haberler

Osb Müteşebbis Heyeti Toplandı

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Organize Sanayi Bölgesi'nin(OSB) tamamen dolması nedeniyle Ordu'da ikinci bir OSB'ye ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Organize Sanayi Bölgesi'nin(OSB) tamamen dolması nedeniyle Ordu'da ikinci bir OSB'ye ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Ordu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti, Vali Kenan Çiftçi başkanlığında toplandı. Ordu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü binasında yapılan toplantıya, Müteşebbis Heyet üyeleri Vali Kenan Çiftçi, Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Namık Kemal Uzunlar, Emlak ve İstimlak Müdürü Mehmet Güler, Mali Hizmetler Müdürü Orhan Kul, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, işadamları Yalçın Çelebi, Selçuk Şenyurt, Mustafa Çelebi, Hasan Karamustafaoğlu, Murat Şimşek, Ender Kırca, Cemalettin Yıldız, Olgun Çakmak ile Ordu Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Olgun Toppkaya katıldı.

4562 sayılı Organize Sanayi Bölgesi Kanunu'nun 16. maddesi gereğince yapılan toplantıda, müteşebbis heyet başkan ve başkan vekili seçimi, yönetim kuruluna 5 asil ve 5 yedek, denetleme kuruluna 2 asil, 2 yedek üye seçimi, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu'na 1 asil ve 1 yedek üye seçimi yapıldı ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Ordu OSB Müteşebbis Heyeti toplantısında yapılan seçimlerde, Müteşebbis Heyet Başkanlığına Vali Kenan Çiftçi, Başkan Vekilliğine işadamı Selçuk Şenyurt seçildi.

Yapılan seçimlerin ardından toplantı gündeminde yer alan konular görüşüldü. Toplantıda, 4562 sayılı Kanun gereğince, yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili Müteşebbis Heyet tarafından Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi, Ordu Organize Sanayi Bölgesi içinde faaliyet gösteren sürücü kurslarının durumunun Valilikçe değerlendirilmesi, OSB içine fındık serilmemesi konusunda gerekli ikaz ve duyuruların yapılması, OSB içindeki bozuk olan yolların Ordu Belediyesi ile işbirliği içinde yapılması, Ordu Üniversitesi'nin ve OSB imar sınırları içinde yer alan Ordu Organize Sanayi Camii Derneği'nin taleplerinin yönetim kurulunca değerlendirilmesi, yönünde kararlar alındı.

Vali Kenan Çiftçi yaptığı konuşmada, "Ordu Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamen dolması nedeniyle Ordu'da ikinci bir Organize Sanayi Bölgesine ihtiyaç var" dedi.

Vali Kenan Çiftçi, ikinci OSB olarak belirlenen 850 dönümlük alanla ilgili daha önce başlatılan çalışmaların hızlandırılmasını istedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Kenan Çiftçi Şenyurt Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title