Haberler

Orudu'da Polis Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda polis vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda polis vatandaşların sorunlarını dinledi.

Düz Mahalle'deki bir çay ocağında gerçekleştirilen programda, Sırrı Paşa Caddesi'nde bulunan esnaf, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar sorunlarını dile getirdi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı başkanlığında yapılan görüşmede vatandaşlar, trafik ve asayiş gibi konularda yaşadıkları sıkıtıları anlatarak çözüme ulaştırılmasını istedi.

Daha sonra programa Belediye Başkanı Seyit Torun'un katılmasıyla esnaflar, cadde ve sokaklarda yol, temizlik, kaldırım, ışıklandırma ile çöp konusunda yaşadıkları sorunları anlattı.

Torun ise esnafların Ordu'nun değerleri olduğunu ifade ederek, "Elbetteki emniyetimizin de, belediyemizin de eksikleri veya aksakları olabilir. Ama burada mesele eğer bir şeyi doğru yapmaksa onu hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

Etkinliğin sonunda AA muhabirine açıklama yapan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Mehmet Öztürk de bölge esnafı ve sakinleri ile tanışmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Sorunları yerinde dinlediklerini ve birlikte çözüm noktasında birleşme konusunda toplanıldığını vurgulayan Öztürk, "Müdürümüz Alper Bostancı ile birlikte halkımızla sohbet ettik. Bana göre amacımıza ulaştık. Biz gerekli mesajı verdik, halkımızdan da gerekli mesajı aldık. Bundan sonraki süreçte çözüm noktasında ilgili kurumları da harekete geçirerek el birliğiyle burada tartışılan ve ortaya çıkan sorunların çözümünde uğraş vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Öztürk, bu tür çalışmaların farklı mahallelerde devam edeceğini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Seyit Torun Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title