Haberler

Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Kura Çekimi Yapıldı

Karabük Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karabük’te yayın yapan BRTV Televizyonu işbirliği ile bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasının kura çekimi Karabük Öğretmen Evinde yapıldı.

Karabük Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karabük'te yayın yapan BRTV Televizyonu işbirliği ile bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasının kura çekimi Karabük Öğretmen Evinde yapıldı.

Kura çekimine Vali İzzettin Küçük'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Erkan Çapar, Karabük ve Safranbolu Belediye Başkan Yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar ve Şube Müdürleri, BRTV Televizyonu Genel Müdürü Osman Çetinkaya, yarışmaya katılan okulların öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, "Bugünden itibaren farklı bir müsabaka heyecanı yaşayacaksınız. Bu tür yarışmalar sizlerin okul hayatına katkıda olmasının yanı sıra birazda hayatınıza renk ve eğlence katıyor. Ben bu müsabakaları dört senedir aralıksız sürdüren BRTV yönetimine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere de başarılar diliyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bilgi Yarışması eşleşme kurası Vali İzzettin Küçük ve diğer katılımcılar tarafından çekildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

milli eğitim müdürlüğü karabük valiliği Erkan Çapar Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title