Haberler

Ortaokul Öğrencisi Atakan Yeğin Başkan Altınok Öz'le Söyleşi Yaptı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Atakan Yeğin’in kendisiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Atakan Yeğin'in kendisiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Atakan Yeğin, proje ödevi çerçevesinde yapacağı röportaj için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret etti. Gençlere ve eğitime her zaman destek olan Başkan Altınok Öz, proje konusu olarak Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün hayatını ve belediyecilik anlayışını konu alan ortaokul öğrencisi Atakan Yeğin'le yakından ilgilendi.

Yeğin'in, özgeçmişi, doktorluk hayatı ve belediye başkanlığı ile ilgili sorularını samimiyetle yanıtlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, insan odaklı bir sosyal belediyecilik anlayışı ile Kartal halkına hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. İlk 5 yılda bu anlayışla Kartallı'lar için çalıştıklarını belirten Başkan Altınok Öz, yeni yönetim döneminde de aynı anlayışla yola devam edeceğini ifade etti. Yeğin, Başkan Altınok Öz'e, sorularını büyük bir ilgiyle yanıtladığı ve projesine destek verdiği için teşekkür etti.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise Atakan Yeğin'e, Murat Çulcu'nun "Marjinal Tarih Tezleri" adlı kitabını hediye ederek kitabı okuduktan sonra tekrar yanına gelmesini rica etti. Başkan Altınok Öz, "Halkın içinden gelen bir başkan olarak her zaman gençlerin yanındayım" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altınok Öz Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title