Haberler

Ortaokul Öğrencilerine Kitap Dağıtımı

Muş’un Varto Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ortaokul öğrencilerine kitap dağıttı.

Muş'un Varto Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ortaokul öğrencilerine kitap dağıttı.

Varto Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner ve Varto Müftüsü İsmail Aktoprak tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezi ve köylerinde bulunan yaklaşık 13 ortaokulunun öğrencisine kitap dağıtımı gerçekleştirdi. Çocuklara okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla bu faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirten Varto Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, "Varto ilçemize bağlı olan merkez ve köy ortaokullarını Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftümüz İsmail Aktoprak ile ziyaret edip, öğrencilere bir nebzede olsa okuma alışkanlığını geliştirmek için böyle bir çalışma yaptık. Tüm okullarımızın müdür ve öğretmenlerine bu tür çalışmaların yapılması konusunda elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu dile getirdik. Bundan sonraki aşamalarda da öğrencilerimiz için daha verimli çalışmalar yapacağız. Biz kitapları dağıtırken her okula bizzat giderek, hem öğretmene hem de öğrenciye moral ve motive sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Öğrencilerimiz bu kitapları okuyup bitirdikten sonra okullar arası bir yarışma düzenleyeceğiz. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize Kaymakamımız Mehmet Nuri Çetin ödüllerini verecek. Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını sene başında giderdik, ancak öğrencilerin Türkçeyi yeterli derecede kullanmakta zorluk çekmelerinden dolayı okuma alışkanlığını ve Türkçeyi daha iyi kavramaları için okuma kitabı hediye ettik. İlerleyen zamanlarda öğrenci gelişimlerini artırmak için daha değişik çalışmalar yapmaya çalışacağız. Tüm köy ortaokullarımızdaki öğretmenlerin de daha iyi çalışmaları için bir takım çalışmalar yapıp daha fazla motive olmalarını sağlayacağız" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Aktoprak Varto Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title