Haberler

Ortaokul Öğrencilerinden Suriyeli Kardeşlerine Kırtasiye Yardımı

Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi (AGEM) üyeleri, öğrenci ve öğretmenler ile Önder Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli çocuklara ayakkabı, kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi (AGEM) üyeleri, öğrenci ve öğretmenler ile Önder Mahallesi'nde yaşayan Suriyeli çocuklara ayakkabı, kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

AGEM Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Hakan Gören, Keçiören'deki Kardeşler Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından toplanan yardım malzemelerinin 270 Suriyeli çocuğa dağıtılacağını kaydederek, çocukların yardım için gönüllü olduklarını söyledi. Türkiye'de misafir edilen Suriye'deki savaşın mağduru olan çocuklara seyirci kalmak yerine dayanışma içinde bir etkinliğe imza atmak istediklerini ifade eden Gören, verdikleri destek için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile Eğitim Bir Sen 3 No'lu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy'a teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title