Haberler

Ortaokul Öğrencileri Harçlıklarıyla Aldıkları Dövizlerini TL'ye Çevirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dövizlerinizi bozdurun' çağrısının ardından, Aliağa Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 'Başka Türkiye yok' diyerek harçlıkları ile biriktirdikleri dolarları bozdurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından vatandaşlar döviz bürolarına akın ederek Euro ve Dolarlarını bozdurdu. Aliağa ilçesindeki Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de, herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. 'Başka Türkiye yok' diyen minikler, 'Ekonomiye Kardelen Eli' projesi kapsamında daha önce harçlıklarından biriktirerek aldıklarını dövizlerini bozdurdu. Döviz bürosuna giden minikler, doları vererek TL aldı. Dövizleri bozdurduktan minikler, döviz bürosuna gelen vatandaşlara da karanfiller verdi.

"Ben de dolarımı bozdurdum, ekonomiye katkıda bulundum"

Döviz bürosuna gelen öğrencilerden Şevval Şenay Şentürk, ailesinden izin aldığını ifade ederek, "Ben Cumhurbaşkanımızı televizyonda konuşurken gördüm, çok duygulandım. Cenk hocam bize bu projeyi söylediğinde aklıma Cumhurbaşkanımızın dedikleri geldi. Ailemden izin alarak ben de bu projeye destek olmak istedim. Burada dövizini bozdurup ekonomiye katkıda bulunan vatandaşlara teşekkür edip, karanfil veriyoruz. Ben de dolarımı bozdurdum, ben de ekonomiye katkıda bulundum; çünkü benim de bu çorbada tuzum olmasını istedim. Dolarını bozarak ekonomiye katkıda bulundukları için büyüklerimize teşekkür ederim. Bu projede yer aldığım için gurur duyuyorum" dedi.

Türkiye'ye karşı oynanan oyunlara karşı öğrencileri ile birlikte cevap vermek istediklerini dile getiren Türkçe Öğretmeni Cenk Yıldız, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra uyuyamadım, sabaha kadar düşündüm. Bizim de elimizden geleni yapmamız gerekiyordu. Bu kapsamda 'Ekonomiye Kardelen Eli' projemizi geliştirdik. Sağ olsun öğrencilerimin hepsi ve aileleri ile birlikte gönüllü oldular. Ellerimize karanfiller alarak döviz bürosuna gelip dolarımızı bozdurduk. Dolar ve Euro'sunu bozarak ekonomiye katkıda bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ederek, karanfil verdik. Ülkemiz zor günlerden geçiyor ve Allah Cumhurbaşkanımızın ve halkın yar ve yardımcısı olsun." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Aliağa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title