Haberler

Ortaokul Öğrencileri Halep İçin Seferber Oldu

ANKARA'nın Nallıhan İlçesi'ndeki Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, insanlık dramının yaşandığı Halep için topladıkları un ve battaniyelerden oluşan 2 TIR'lık malzemeyi bölgeye göndermenin mutluluğunu yaşadı.

ANKARA'nın Nallıhan İlçesi'ndeki Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, insanlık dramının yaşandığı Halep için topladıkları un ve battaniyelerden oluşan 2 TIR'lık malzemeyi bölgeye göndermenin mutluluğunu yaşadı.

İlçe merkezinde, geniş halk katlımı ile gerçekleştirilen törende konuşan okul müdürü Mustafa Eryiğit, "Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu olarak topluma duyarlı öğrenciler yetiştirme gayretindeyiz. İlçemizde 3 yıldır devam ettirdiğimiz 'Askıda ekmek' projesi, 9 yetime her ay katkı sağladığımız 'yetim kardeş' projemiz ve Ermenek'e yardım eli projelerinin yanısıra, bulunduğumuz coğrafyada yaşananlara da duyarsız kalmadık. Suriyeli bebekler için bebek bezi kampanyamızı başarıyla tamamladık. Son olarak ise Halep için un ve battaniye kampanyası düzenleyerek, topladığımız malzemeleri Halep'teki kardeşlerimize gönderdik. Biz Nallıhan halkı olarak gözleri olup göremeyenlerden, kulağı olup duymayanlardan, kalbi olup mühürlenenlerden olmadık. Rabbim Halep'teki mazlum insanları korusun, yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice de törende yaptığı konuşmada, Nallıhan halkının yardımseverliğine vurgu yaparak, çalışmada katkısı olanlara teşekkür etti.

İmam Hatip Platformu Başkanı Gökhan Arıcı ise konuşmasında, Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu'nun anlamlı projelere imza attığını belirterek, okulun örnek olduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından okulun en küçük öğrencisi Ömer Savuran'ın okuduğu dua ile birlikte un ve battaniyelerle dolu TIR'lar Halep için yola çıktı.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nallıhan Ermenek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title