Haberler

Vatandaşın Fotoğrafı Balıkesir'i Karıştırdı

Güncelleme:

Balıkesir'de polis ve jandarmanın operasyonunu görüntüleyen vatandaş, çektiği fotoğrafı 'IŞİD üyeleri Balıkesir'de yakalandı' şeklinde sosyal medyada paylaştı, ortalık karıştı.

Balıkesir'de polis ve jandarma ekiplerinin operasyonunu tesadüfen görüntüleyen bir vatandaş, çektiği fotoğrafı 'IŞİD üyeleri Balıkesir'de yakalandı' şeklinde sosyal medyaya yükleyince ortalık karıştı.

TESADÜFEN FOTOĞRAFLADI

Balıkesir'de önceki gün aldığı bir ihbarı değerlendiren polis ve jandarma timleri, Çınarlıdere Mezarlığı önünde şüphelendiği bir minibüsü durdurdu. Ekipler, minibüsün içindeki 11 şahsı incelerken olay yerinden tesadüfen geçen bir vatandaş, ekiplerin düzenlediği operasyonu fotoğrafladı.

"IŞİD ÜYELERİ BALIKESİR'DE YAKALANDI" DİYE PAYLAŞTI

Bir kamyonun yolu kestiği ve şahsıların minibüsten indirildiğinin görüldüğü fotoğrafı sosyal medyaya yükleyen şahıs, fotoğrafın altına da 'IŞİD üyeleri Balıkesir'de yakalandı' şeklinde not düştü.

PANİK BAŞLADI, ORTALIK KARIŞTI

Kısa sürede 2 bine yakın paylaşılan fotoğraf sonucunda şehirde kısa süreli panik oluştu. Teröristlerin Balıkesir'de yakalandığını söyleyen vatandaşlar, şehirde bombalı araçların da olduğunu ve polisin her yerde bu araçları aradığını söyledi.

SONRA "PKK'LILAR YAKALANDI" BAŞLIĞIYLA PAYLAŞILDI

Öte yandan, sosyal medyada aynı fotoğrafın çeşitli sayfalarda "Burhaniye'de PKK'lılar yakalandı" başlığıyla paylaşıldığı görüldü.

OLAYIN ASLI BAMBAŞKA

Öte yandan yapılan operasyon ile ilgili bir açıklama yapılmazken, şüphelilerin terör örgütü bağlantısı şüphesi ile incelendiği ancak şahısların şehir dışından Balıkesir'e çalışmak için gelen kişiler olduğu ortaya çıktı. Kayıtları bulunmayan 11 kişinin serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çınarlıdere Balıkesir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

T.C.İbrahim Uzun:

bu yalan haberi yayan ve halkı galyana getiren panik yaratan kişi hakkında savcılıkça gerekli işlem yapılmalıdır. yapmaları yolunda bir vatandaş olarak suç duyurusunda bulunuyorum. şu hassa dönem içerisinde bu gibi haberler büyük olaylara sebebiyet verebilir yapılacak inceleme de halka duyurulmalıdır vebu gibi yalan haber yapanların da ibret almaları sağlanmalıdır

3
1
yanıtYanıtla
asas:

Bir operasyon herkesi eliyle koymuş gibi bulmalar vss. . . Peki bu bombalar patlarken neden kimse bulunamıyordu ?Seçim mi bekleniyordu anket sonuçlarımı karar veriyor bizim terörle mücadelemize. . . Yazıklar olsun ülke tam akp AŞ . haline döndü. . Ben kandırıldım ben bilmiyordum demek gibi bir kaçış yolu hükümetlerde olabilir mi ? İstifa et kendini akla. . Ama yok paralel kandırdı yok pkk kandırdı yok işid kandırdı . . bu ne yaa 90 lı yıllara döndük. artık kimi istersen yakala. . terörist de geç

1
2
yanıtYanıtla
BurhaniyeliMobil-IOS:

Burhaniyedeyim burası Mültecilerin Ayvalık İzmir Altınoluk Bölgelerine ulaşması için toplama merkezidir genellikle işler burda hallolur ve daha sonra dağıtım gerçekleşir burada işid ve PKK Örgütleri hergün lanetlenir ama bu fotoğrafı Gönderen gerçekten ne olduğunu anlamamış

2
0
yanıtYanıtla
Ibillerli:

Haberi PKK lilar yapmistir, kaos ortami olussun diye.

0
2
yanıtYanıtla
hünkar:

komedi lan :D :D

0
0
yanıtYanıtla
polat:

işgüzar balıkesirli işte tipik balıkesirli eğlence olsun diye yapmış

0
0
yanıtYanıtla
fakir:

bu paylaşımı başlatan kişi hakkında suç duyurunda bulunulmamışmı. işlem yapılmamışmı

0
0
yanıtYanıtla
Hakan Beşel:

CHP li bir vekil de Özel Sektöre ait bir Kağıt fabrikasındaki dev su ve hamur tanklarını bilip öğrenmeden, baca sanıp, fotoğraflayıp ''Termik Santral Kuruluyor '' diye köylüleri ayaklandırmaya çalıştı. . . Burası Balıkesir , SÖYLEYEN DELİ OLSA, DİNLEYEN AKILLI GEREK :)))))

0
0
yanıtYanıtla
ORJİNALTÜRK:

BAŞLIĞI OKUYUP HABER YAPANLARDANSIN SANIRIM İÇERİNE Bİ BAKSANA PANİK ATAK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title