Haberler

Ortaköy'ün İlk Beyaz Bayrak Alan Okulu Oldular

Güncelleme:

Ortaköy İlçesinde "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanan ve bunda ilk olan Karahacip Şehit Erdal Öztaş İlkokulu/Ortaokulu oldu.

Şehit Erdal Öztaş İlk ve ortaokulu bahçesinde yapılan törene Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş, Şube Müdürü Ahmet İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan İsbir, okul öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.

Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş, Karahacip Şehit Erdal Öztaş İlkokulu/Ortaokulun da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen kurallarına uyduğu belirlenen kurumlara "Beyaz Bayrak" verildiğini ve bayrağı hak ettiklerinden dolayı tebrik etti.

Okul müdürü Neslihan Gülsoy, "Okullarımızın içi ve çevresi, idari birim, öğretmen odası, kütüphane, laboratuvarlar, kantin, tuvaletler gibi toplu kullanım alanları belirli kriterler baz alınarak denetlenmiştir" çocuklarımızın sağlığı herşeyden önemli olduğu için okul olarak hijyene önem verdik ve karşılığını böyle görmek bizleri çok mutlu etti dedi.

"Beyaz Bayrak" Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş,Şube Müdürü Ahmet İnan ve öğrencilerle birlikte gönlere çekildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Ahmet İnan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title