Haberler

Ortaköy MYO'da Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Güncelleme:

Aksaray Üniversitesi Ortaköy Meslek Yüksekokulunda, 2013-2014 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Ortaköy Meslek Yüksekokulu'nda (MYO), 2013-2014 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Ortaköy MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ardıç, MYO'da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, mezuniyet töreninin öğrencilere olduğu kadar kendilerine de mutluluk ve gurur verdiğini söyledi.

Mezuniyetin yeni bir başlangıç olduğunu belirten Ardıç, "Bizler, öğrencilerimizi kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmeye gayret gösterdik. Bu noktada akademisyenlerimizin öğrencilerimize çok büyük emekleri var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yüksekokul bölümlerinde dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Öğrenciler kep atarak mezuniyeti kutladı. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Aksaray Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title