Haberler

Ortahisar Belediyesi Mayıs Ayının 3. Meclis Toplantısı

Ortahisar Belediyesi, mayıs ayının 3. meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ortahisar Belediyesi, mayıs ayının 3. meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Genç, dün iki meclis üyesi arasında yaşanan tartışmaya değindi.

Ortahisar Belediye Meclisi'nde bütün parti gruplarıyla ahenkli bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Genç, bu ahengi herhangi bir şekilde bozabilecek kişisel tartışmalardan uzak durulması gerektiğini söyledi.

Meclis üyelerinin halkın iradesiyle seçildiğine dikkat çeken Başkan Genç, "Ortahisar Belediyesi olarak bu platform oluştuğu andan itibaren bütün parti gruplarıyla birlikte ahenkle, samimiyetle, artısı-eksisiyle beraber güzel bir çalışma platformu oluşturduğumuz kanaatindeyim. Bu kanaat sadece bana ait değildir. Bütün belediye ve toplum nazarında da böyle bir görüş var. Aynı hissiyatı bütün meclis üyelerimizin de taşıdığı kanaatindeyim. Tabi bu hissiyatla ve samimiyetle beraber görüşlerimiz farklı olacaktır. Zaten demokrasinin gereği budur. Partilerimiz de bu yüzden var zaten. Yakaladığımız bu ahengi meclis çalışmalarımız adına devam ettirme amacı ve arzusundayım. O nedenle dün meclis gündemimizle ilgili olmasa bile böyle tartışmanın olması çok üzücüdür. Bu konu meclis çalışmamızla ilgili bir husus değildir" dedi.

İki meclis üyemiz arasında yaşanan tartışmayı kesinlikle kabul etmediğini ifade eden Başkan Genç, "Görüşler farklı olabilir, herkes herkesle anlaşamayabilir, problemler de olabilir ama bunların medeni ilişkiler çerçevesinde aşılması gerekir. Bu zemin, bu tartışmaların zemini değildir. Burası bize milletin iradesini emanet ettiği bir platformdur. Bu zeminde yapacağımız çalışmalarla birlikte örnek olmak gibi bir zorunluluğumuz ve sorumluluğumuz var. O nedenle bu platformun kişisel tartışmaların zemini olmadığını ve bu tür tartışmaların bu platformda yapılmasının bu güzel ahenge halel getireceğini ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle bütün meclis üyelerimizi de bu konuda uyarıyorum ve hassasiyet göstermeye davet ediyorum. ve tekrarını da istemiyorum. Onu da özellikle belirtmek istiyorum" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Metin Genç Ortahisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title