Haberler

Ortahisar Belediye Başkanı Genç'in Ziyaretleri

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pelitli Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Genç, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değindi.

Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, cumhurbaşkanı adayı olarak seçiminin yapılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu anlamda 77 milyon insanı sahiplenen, ayrım yapmayan, her kesime eşit davranan, Türkiye için hep hizmet üreten, geleceğe dair hedefler koyan, milletin adamı Başbakanımız, cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a halkımız bugüne kadar gösterdiği sevgi ve desteği bir kez daha gösterecektir. Halkımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ülkemizin 12. Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. Bunun için sizlerin de gerekli hassasiyeti göstereceğinizden endişem yok."

İsrail'in Filistin'deki saldırılarına da değinen Genç, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu mübarek ramazan ayında İsrail saldırıları sonucu Filistin'de aralarında çocuk ve kadınların olduğu çok sayıda can kaybı yaşanmaktadır. 15 gündür devlet terörü işleyerek Filistin topraklarını bombalayan İsrail, Filistin'i adeta kan gölüne çevirdi. Bu haince saldırıları gerçekleştiren, insanlığını ve vicdanını yitirmiş İsrail yönetimini şiddetle kınıyorum. İsrail Filistin'e, Gazze'ye yönelik saldırılarını bir an önce durdurmalı ve bu katliama son vermelidir." - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Metin Genç Ortahisar Pelitli İsrail Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title