Haberler

Ortadoğu Gençlik Bloğu Çalışmalarına Başladı

Ortadoğu Gençlik Bloğu yaklaşık 140 üyesi ile Malatya’da gönülleri kazanma adına birçok proje hazırladı.

Ortadoğu Gençlik Bloğu yaklaşık 140 üyesi ile Malatya'da gönülleri kazanma adına birçok proje hazırladı. Her kesimden gençlerin yer aldığı bloğun hedefi ise insanları mutlu etmek.

Ortadoğu Gençlik Bloğu yönetimi İhlas Haber Ajansı Malatya Bürosu'nu ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgiler veren bloğun Kadın Kolları Başkanı Semira Aban, her kesimden gençlerin bloklarına katılabileceğini belirterek "140 üye sayımız ile birlikte Malatya'da çok iyi işlere imza atmayı düşünüyoruz" dedi.

Ortadoğu Gençlik Bloğu olarak Azerbaycan, Suriye, Irak, Türkmen ve daha bir çok ülke insanın aynı çatı altında buluşacağını belirten Aban, "Dili, dini, ırkı hiç fark etmez herkes bizim oluşuma katılabilir. Bizim tamamen yaptığımız birlik, beraberlik, dostluk ve insanlığı insanlara tekrardan yaymak istiyoruz. Çünkü insanların bugünlerde öldüğünü ve kaybolduğunu düşünüyoruz. Onun için Peygamber Efendimizin bir hadisi var 'Komşusu aç iken yatan bizden değildir' bizde bu hadise istinaden iyi işlere imza atmayı düşünüyoruz" ifadelerine ver verdi.

Blog olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Aban, Arguvan ilçesinde hiçbir kitabı bulunmayan bir kütüphane için harekete geçtiklerini ve kısa sürede dost ve hayırseverlerin katkısı ile bu kütüphaneye kitaplar aldıklarını söyledi.

Bu kampanya sonrasında oradaki öğrencilerin yüzlerinden okunan mutluluğun paha biçilemez olduğunu ifade eden Aban, "Bizim de görmek istediğimiz de zaten bu. Onların mutluluğunu görelim, yüreklerindeki sıcaklığı yaşayalım başka hiçbir şey istemiyoruz" diye konuştu. Yapmak istedikleri tek işin insanları mutlu etmek olduğunu vurgulayan Aban, gerçekleştirdikleri bu tür projelerle mutlu olduklarını ifade etti.

Ortadoğu Gençlik Bloğu Başkanı Ali Morel ile yönetim kurulunun gerçekleştirdiği ziyaret de önümüzdeki günlerde hayata geçirilerek projelerde konuşuldu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title