Haberler

Ortadoğu Cehenneminde Türkiye'nin Geleceği" Konferansı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Safranbolu Şubesi tarafından “Ortadoğu Cehenneminde Türkiye’nin Geleceği” konulu konferans düzenlendi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Safranbolu Şubesi tarafından "Ortadoğu Cehenneminde Türkiye'nin Geleceği" konulu konferans düzenlendi.

Halk Kütüphanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta konuşan Prof. Dr. Ali Ercan, Türkiye'nin önceden Ortadoğu'nun dışında tutulduğunu söyledi.

Artık Türkiye'nin Ortadoğu ülkesi olarak anıldığını ifade eden Ercan, "Eskiden biz derdik ki, 'Biz, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslar üçgeni içerisinde bulunan ülkeyiz' artık bu üçgen içinde değil, üçgen köşelerinden birine aitiz. Bütün toplumlar özgürlük ve güvenlik anlamında gelişmelerini bu iki eksen üzerinde yaptı. İnsanlar özgür olmak istiyorlar, en önemlisi düşünce özgürlüğü. İnsanlık kendileri ve gelecekleri için güvenlik istiyor" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Safranbolu Ali Ercan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title