Haberler

Ortaca, Ödemişspor'a Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grup takımlarından Ortaca Belediyespor, Ödemişspor maço hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grup takımlarından Ortaca Belediyespor, Ödemişspor maço hazırlıklarını sürdürüyor.

Ortaca Belediyespor, Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde; Ödemiş Spor ile yapacağı karşılaşmayı Teknik Direktör Egemen Urhan, Antrenör Erhan Şentük ve Kaleci Antrenörü Teoman Aktaş nezaretinde hazırlanıyor.

Siyah Beyazlı Ekip, Ortaca Ahmet Ateş Stat'ında yaptığı çalışmayı; önce ısınma hareketleri ile başlayıp, uzun alanda topla pas çalışması son olaraktan taktik ağırlıklı çift kale yaparak hazırlıkları tamamladı.

Ödemişspor ile yapılacak olan karşılaşmanın hazırlıkları hakkında bilgi veren teknik direktör Egemen Urhan; "Geçen hafta Kuşadası'nda Kuşadası Spor ile yapacağımız karşılaşma ülke çapında yapılan üç günlük yas nedeniyle maçlar ertelendi. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Ödemişspor ile yapacağımız karşılaşmanın hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Ödemişspor şampiyon adaylarından olup, güçlü takım. Her takımın dezavantajları olduğu gibi bizimde bazı eksikliklerimiz var. Gidermeğe çalışıyoruz. Ödemiş Spor karşısında iyi bir oyun ortaya koyup, istediğimiz puanı almak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırdık. Herhangi bir aksilik çıkmaz ise, seyircimizin desteği ile istediğimiz puanı alacağımızı umuyorum. Futbolcularıma güveniyorum" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Ateş Teoman Ödemiş Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title