Haberler

Ortaca'dan Yeşil Atağı

Güncelleme:

Ortaca Belediyesi, ağaçlandırma çalışmalarına destek için hazırlanan Senin de Dikili Bir Ağacın Olsun projesi kapsamında ücretsiz fidan dağıttı.

Ortaca Belediyesi, ağaçlandırma çalışmalarına destek için hazırlanan "Senin de Dikili Bir Ağacın Olsun" projesi kapsamında ücretsiz fidan dağıttı.

Ortaca Belediyesi kendi işçileri tarafından yetiştirdikleri çeşitli ağaç fidanlarını İlçeyi daha da yeşillendirmek amacıyla "Senin de Dikili Bir Ağacın Olsun" projesi kapsamında Pazar Yeri'nde ücretsiz olarak binden fazla, çeşitli ağaç fidanı dağıttı. Vatandaşlar dağıtılan ücretsiz çeşitli ağaç fidanlarına büyük ilgi gösterdi.

Park ve Bahçeler Müdürü Fahrettin Külahlı, fidanların ücretsiz olarak dağıtıldığını belirterek, "Belediye olarak kendi fidanlığımızdaki yetiştirdiğimiz çeşitli ağaç fidanlarına 'Senin de Dikili Bir Ağacın Olsun' proje kapsamında halkımıza ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Dağıttığımız fidanlarda ise, günlük, akasya, harnup, dişbudak çınar ve yöremizde yetişen ağaçları dağıtıyoruz" dedi.

Vatandaşa ücretsiz fidanları teslim eden Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ise; "Yeşili giderek kaybolması nedeniyle Ortacamıza yeşillendirmek ve gelecek nesillere yeşil bir Ortaca bırakmak için belediye kendi serasında yetiştirdiği fidanları dağıtmış bulunuyoruz. Biz de fidan dağıtarak katkı sağlamak istedik. Umarım bu fidanlarla gelecek nesillere daha güzel bir Ortaca bırakmış oluruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Belediyesi Dikili Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title