Haberler

Ortaca - Dalyan Yolu Asfaltlanıyor

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından Muğla Büyükşehir sorumluluğuna geçen Ortaca Dalyan yolunda asfaltlama çalışması başladı.

Muğla'nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından Muğla Büyükşehir sorumluluğuna geçen Ortaca Dalyan yolunda asfaltlama çalışması başladı.

Ortaca ve Dalyan Belediyeleri tarafından 2013 yılında genişletme çalışması tamamlanan ve bir bölümü asfaltlanan Ortaca - Dalyan yolunda kalan bölüm için asfaltlama çalışması başlatıldı. Muğla'nın Büyükşehir olmasının ardından Ortaca - Dalyan yolu Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçmişti.

Çalışmalar ile ilgili olarak açıklama yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Ali Avcı " Ortaca Dalyan yolu Muğla Büyükşehir Belediyesi uhdesindedir. Muğla Büyükşehir Belediyesi daha önce Ortaca ve Dalyan Belediyeleri tarafından genişletme çalışması yapılıp asfaltlanması tamamlanamayan bölümün asfaltlama çalışmasına başlamıştır. Ortaca Dalyan yolu Büyükşehir Belediyesinin Projeli Yollar planlaması kapsamındadır. Bu nedenle önümüzdeki birkaç yıl içinde bu yol üzerinde projelendirilmiş olan bisiklet yolu, yürüyüş yolu gibi alanlar tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title