Haberler

Ortaca'da 2 Suriyeliyi Kaçıran Zanlılar Adliyede

Ortaca'da 2 Suriyeliyi kaçıran zanlılar adliyedeMuğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 5 milyon Euro fidye için Suriye Dışişleri Bakanlığı mensubu Safıeh Muhammed Bassam (54) ile Ahmat Deep'i (52) kaçıran sekiz kişi bugün adliyeye sevk edildi.

Ortaca'da 2 Suriyeliyi kaçıran zanlılar adliyede

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 5 milyon Euro fidye için Suriye Dışişleri Bakanlığı mensubu Safıeh Muhammed Bassam (54) ile Ahmat Deep'i (52) kaçıran sekiz kişi bugün adliyeye sevk edildi.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen cuma günü, Suriye uyruklu iki kişinin bir villada zorla tutulduğunu öğrendi. Çaylı Mahallesi 409 Sokak'ta bulunan villaya düzenlenen operasyonda, zorla tutuldukları belirlenen Suriye Dışişleri Bakanlığı mensubu Safıeh Muhammed Bassam ile Ahmat Deep, polis tarafından kurtarıldı. Operasyon kapsamında ilk olarak Türk olan H.A., Y.A., M.A.A. ve B.A. ile Nijerya uyruklu A.M.J.'yi gözaltına alındı. Ertesi gün ise hepsi Türk olan N.K., A.B. ve A.C.Ç. adlı üç zanlı daha gözaltına alındı. 5 milyon Euro fidye için Suriye Dışişleri Bakanlığı mensubu Safıeh Muhammed Bassam ile Ahmat Deep'i kaçırdığı öne sürülen ve Hataylı oldukları belirtilen zanlılar ile Nijeryalı zanlı, bugün adliyeye sevk edildi.

Öte yandan; operasyon sırasında kaçan şüpheli E.A.'nın da yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Suriye Ortaca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title