Haberler

Ortaca Belediyespor, İzmirspor'u Bekliyor

BAL 10. Grup takımlarından Ortaca Belediyespor, Pazar günü kendi sahasından oynayacağı İzmirspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı.

BAL 10. Grup takımlarından Ortaca Belediyespor, Pazar günü kendi sahasından oynayacağı İzmirspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı.

Hafta başından beri Teknik Direktör Göksel Özdemir, Antrenör Ali Gürsel ve Kaleci Antrenörü Mesut Aydın yönetiminde çalışmalarını devam eden siyah beyazlı ekip, çift kale çalışmasında futbolcuların istekli oluşları teknik heyeti memnun etti.

İzmirspor maçı için çalışmalar hakkında bilgi veren Teknik Direktör Göksel Özdemir; "Başı başından beri çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettik. İzmir Spor karşılaşması bizin için 6 puan değerinde olan bir karşılaşma. Amacımız bu karşılaşmadan 3 puan çıkarıp, kırmızıçizgiden çıkmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Bizim için zor bir karşılaşma olsa da istediğimiz 3 puanı almak istiyoruz. Futbolcularım bu önemli karşılaşmanın bilinci içindeler. Takımda cezalı Emre dışında hafif sakatlığı bulunan Fatih var. Onunda maç saatine kadar tedavisi devam edecektir. Cumartesi Günü durumu belli olacaktır.

Bizim için bundan sonraki karşılaşmalar final havasında geçmeye aday. Puan kaybına tahammülümüz yok. Daha öncede söylediğimiz gibi; bu grupta en fazla puan alacak takım olmak istiyoruz. Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var. Futbolcularımız sahada ter dökerken taraftarlarımızda maçın başından sonuna kadar takımlarına desteklemelerini istiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Göksel Özdemir Ali Gürsel İzmirspor Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title