Haberler

Ortaca Belediyespor'de Eski ve Yeniler Kaynaştı

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) bu sezon yükselen Ortaca Belediyespor, yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) bu sezon yükselen Ortaca Belediyespor, yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıya takıma yeni katılan oyuncularla birlikte, teknik heyet ve Ortaca Belediyespor yönetim kuruluda katıldı. Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Egemen Urhan BAL liginin 3.ligin üstünde bir lig olduğunu ifade etti. Urhan; "Oyucuların, teknik heyetin, yönetim kurulunun çabaları ile ve şehrinde buna yardımıyla geçen sene Ortaca şehrinin hak ettiği lige çıkmayı başardık. 3 yıldır uğraşılıyor. Ciddi emekler veriliyor. Süper amatör lig ile BAL ligi arasında bir lig var diye düşünenler sıkıntı yaşıyor, kaliteye ve oyuncu grubuna baktığımızda, hatta takımlara baktığımızda arada makas farkı çok. 3 ligdeki takımlardan çok daha kaliteli takımlar var burada. 3. Ligin üstünde bir lig BAL ligi, tecrübesi olan Ortaca'nın kolay lokma olmadığını gösterecek oyuncuları takımımıza kazandırmaya çalıştık. En önemli kriter olarak Ortaca şehrine layık olabilecek ahlaki seviyesi yüksek oyuncuları tercih ettik. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz çok ciddi sayıda transfer yaptık. 8 tane alt yapıdan oyuncu dahil ettik. Yeni sezonda şehirle bir bütün oluşturarak Ortaca'nın vizyonunu bütün Türkiye'ye yaymaya çalışacağız" diye konuştu.

Ortaca Belediyespor Başkanı Metin Yıldırım ise; "Lig statüsü belli olmayınca sezon açılışı tarihini koymadık. Eski ve yeni oyuncuları kaynaştırmak için bu kahvaltıyı düzenledik, yeni sezondan umutluyuz. İyi bir transfer sezonu geçirdik, antrenmanlarımız başladı. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız yeni sezon için çok sıkı bir çalışma içindeler. Taraftarımızla birlikte bölgesel amatör lig'de başarılı olmak amacındayız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title