Haberler

Ortaca- Arkadaş Tartışmasında Bıçaklanan Genç Yaşama Tutunamadı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki bir restoranda, uzaktan akrabası ve mesai arkadaşı olan yaşıtı 17 yaşındaki Y.I. tarafından bıçaklanan Ekrem Demirok tedavi gördüğü hastanede iki gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki bir restoranda, uzaktan akrabası ve mesai arkadaşı olan yaşıtı 17 yaşındaki Y.I. tarafından bıçaklanan Ekrem Demirok tedavi gördüğü hastanede iki gün süren yaşam savaşını kaybetti. Dalyan Mahallesi'ndeki bir restoranın mutfak bölümünde çalışan Ekrem Demirok ile Y.I. arasında geçen çarşamba günü tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Y.I., mutfak tezgahından aldığı bıçakla Demirok'u karın boşluğunda yaraladı. Her iki gencin restoranda çalışan akrabalarının araya girmesiyle kavga sonlandırıldı. Yakınları, ağır yaralı E.D.'yi kucaklayarak kendilerine ait otomobille Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak gencin kalbinin durduğu anlaşıldı. Yapılan müdahaleyle duran kalbi tekrar çalıştırılan Demirok, iki gün süren yaşam savaşını kaybetti.

ANNE VE BABA YÜREK DAĞLADI

Ölüm haberi alan ailesi, yıkıldı. Hastane önünden ağıtlar yükseldi. Anne Emine Demirok'un "Oğlum ben seni buraya ölmen için mi gönderdim. Senin yerine ben ölseydim. Ben şimdi nasıl yaşayacağım? Bana oğlumu gösterin, ciğerim yanıyor" feryadı ile baba Mehmet Emin Demirok'un "Beni de oğlumun yanına gömün. Ben de yaşamak istemiyorum. Güzel oğlum benim" haykırışı yürek dağladı. Demirok'un cenazenin memleketi Osmaniye'de toprağa verileceği öğrenildi. Olayın ardından gözaltına alınan Y.I. ise tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title