Haberler

Örnek Öğrncilere Ödül

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, örnek olan 150 öğrenciyi Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde öğle yemeği ile ödüllendiriyor.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki çeşitli okullarda okuyan ve örnek olan...

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, örnek olan 150 öğrenciyi Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde öğle yemeği ile ödüllendiriyor.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki çeşitli okullarda okuyan ve örnek olan başarılı 150 öğrenciye Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam merkezi'nde öğle yemeği ikram ediliyor. 25 kişilik gruplar halinde düzenlenen yemekte, öğrencilere İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Emniyet Amiri Volkan Güneş, Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri de eşlik ediyor.

Düzenlenen son yemeğe; Müslüm Gülel Okul müdürü Selami Bülbül ve 25 başarılı öğrenci katıldı. Yemek ile ilgili bilgi veren Emniyet Amiri Volkan Güneş, "İl merkezinde davranışlarıyla arkadaşlarına örnek olan ve çeşitli sınavlarda başarı elde eden toplam 150 öğrenciyi ödüllendirmek amacıyla böyle ödül düşündük. Bu öğrencilerimize başarının ödülsüz kalmadığını gösterdiği gibi, çocuklar ile polislerin de kaynaşmasını da sağlıyoruz. Hafta sonunda da öğrencilerimizi sinemaya götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yemek ödülü nedeniyle sevinçlerini dile getiren öğrenciler ise öğretmenlerine ve polis amcalarına teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Volkan Güneş Zonguldak Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title