Haberler

Örnek Köy'de Açılış

Örnek Köy projesi kapsamında, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahallelere yönelik kapsamlı çalışmalar gerçekleştiren Atakum Belediyesi, Kurugökçe Mahallesi’ndeki çalışmaları tamamladı.

Örnek Köy projesi kapsamında, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahallelere yönelik kapsamlı çalışmalar gerçekleştiren Atakum Belediyesi, Kurugökçe Mahallesi'ndeki çalışmaları tamamladı. Mahalledeki sokakların baştan sona yenilendiği, öncelikli eksiklerin giderildiği çalışmaların ardından Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'in yanı sıra meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarının katılımıyla açılış gerçekleştirildi.

Açılış öncesi konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, göreve geldiği günden bu yana ilçenin eksiklerinin giderilmesi ve öncelikli sorunlarının çözülmesi için çalıştıklarını ifade ederek, "İlçemizin güzelleşmesi için öncelikle mahallelerimizin güzelleşmesi gerekiyor. İlçe merkezinde sürdürülen çalışmalarımızın yanı sıra, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerinde de çalışıyoruz. Örnek Köy projesi kapsamında sürdürdüğümüz bu çalışmalarda bugün bir mahallemizin daha güzelleşmesini, vatandaşlarımızın daha modern koşullarda yaşamasını sağladık. Atakumlu olmak bir ayrıcalıktır dedik, bu ayrıcalığı ilçe merkezindeki mahallelerde de, en uzak mesafedeki mahallelerde yaşanması için çalışıyoruz. Hizmet eşitsizliğine müsaade etmeden her noktaya hizmet ulaştırıyoruz" dedi.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ise, mahallede tamamlanan çalışmaların ardından incelemelerde bulunduğunu ve başarılı bir projenin gerçekleştirildiğini kaydederek, "Atakum ilçesi, Karadeniz Bölgesi'nin önemli bir markasıdır. Bu markanın daha da değer kazanması için yerel yönetimlere büyük iş düşüyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı bu sorumluluğun bilincinde davranarak gerçekleştirdiği çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Açılışın ardından iftar yemeği verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Ak Parti Atakum Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adem basarslan:

Yiyici dalkavuklar hep birarada haramzadeler görende bunları adam zanneder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title