Haberler

Örnek Kişilerle Kendi Geleceğini Planla Projesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Örnek Kişilerle Kendi Geleceğini Planla Projesi kapsamında öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Örnek Kişilerle Kendi Geleceğini Planla Projesi kapsamında öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı tarafından 10. ve 11. sınıf öğrencilere yönelik olarak düzenlenen projenin aralık ayı konuğu olan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Baykal, Of Belediyesi Sahil Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, projenin öğrencilerin hedeflerini belirlemesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Of'ta öğrenim gören her öğrencinin hedefinin üniversite olması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Baykal, şunları kaydetti:

"Of'ta olmaktan ve Oflu olmaktan her zaman gurur duydum. Bunu hiçbir zaman söylemekten de geri durmadım. Of'un Uğurlu Mahallesinde doğdum ve ilkokulumu oradaki kesme taştan yapılmış okulda tamamladım. Ama o okulun yıkılmış olması içimde hep bir ıstırap verir. Her geçen gün Of'un eğitim seviyesini görmekten ayrıca mutluluk duyuyorum. Bir ay önce Of Meslek Yüksek Okulunun kararı da çıkmış hayırlı olsun. Of'ta okuyan öğrencinin hedefi en yüksek üniversiteler olmalıdır. Hedefinizi neyi seviyorsanız onun üzerinde inşa ederseniz başarılı olursunuz."

Konuşmaların ardından Baykal, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Baykal'a, daha sonra ilkokul diploması Kaymakam Eren Arslan tarafından verildi. Diplomasını görünce duygulanan Baykal, "İlçe Milli Eğitim Müdürümüze diploma için çok teşekkür ederim. Babamın adı var burada. Babam bizim için çok fedakarlık yaptı. Elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. O bakımdan çok duygulandım" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Süleyman Baykal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title