Haberler

Gaziantep Çarşısı'nda Esnaf Kampanyası

Güncelleme:

Gaziantep Turisttik Çarşı içerisinde yıldır esnaflık yapan Mehmet Çevik,10. yılına özel kampanya başlatacak.

Gaziantep Turisttik Çarşı içerisinde yıldır esnaflık yapan Mehmet Çevik,10. yılına özel kampanya başlatacak.

Kampanyayı 15 Eylül ile 15 Ekim tarihleri arasında başlatacak olan Çevik, bir birinden değişik doğal ürünleri yüzde 50 indirimle satacak. Hazırlayacağı hediye paketlerini ise gelen müşterilerine sunacak. Esnaf olarak örnek alınması gereken bir davranış sergileyen Çevik, kampanyanın şimdiden ilgi gördüğünü belirtti.

Çarşı Esnafı Edessa Doğal Yaşam Ürünleri sahibi Mehmet Çevik başlatacağı kampanyayla ilgili bilgiler vererek şunları söyledi:

"2004 yılından buyana Turistik Çarşıda esnafım. Turistik Gaziantep çarşısı, Gaziantep'te ilk yapılan pasajlarından bir yerdir. Bu yıl Eylül ayının 15'inde kısmetse pasaj da 10. yılıma gireceğim. Bizde 10. yılımıza gireceğimiz için çoğu esnafın yapmadığı bir kampanya başlatacağız. 10. yıl nedeniyle bir kampanya düşünüyorum. Gaziantep'te bitkisel ürünler olarak yalnızca bizim sattığımız, bayisi olduğumuz ürünlerin üreticileri ile görüştüm, firmalar ile görüştüm. Onlarda benim başlatacağım kampanyaya katkı sunmak için elinden geleni yapıyorlar bize destek vereceklerini söyledi. Bizde tüm müşterilerimize 15 Eylül-15 Ekim arasında alış veriş yapacak olan isterse gelip bizden 5 TL'lik bir ürün alsınlar. Biz de onlara bir tane hediye paketi takdim edeceğiz. O poşet içinde firmaların bize gönderdiği ürünleri onlara hediye edeceğiz. Biz pasajlar da büyüdük yeniliğe açığız. Gaziantepli olup da şimdi yenilik dediğimiz zaman zaten Türkiye'de ilimizin bir ismi var. Büyük firmalar bakıyoruz böyle bir etkinlik çok yapmıyor. İnsanlardan hep parasını alıp ürün veriyoruz. Bizimde bunlara bir katkısı olsun dedik ve böyle bir kampanya başlatacağız. Tüm Türkiye genelinde bu kampanyayı yapacağım. Bir ürün sipariş verseler dahi ürün kapılarına kadar hediyesiyle birlikte gidecektir." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çevik Gaziantep Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title