Haberler

Ormanlı'ya Sosyal Tesis Kazandırma Çalışmaları

Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, "Beldemize bir sosyal tesis kazandırıp halkımızı bu sosyal tesisin imkanlarından faydalandırmak istiyoruz.

Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, "Beldemize bir sosyal tesis kazandırıp halkımızı bu sosyal tesisin imkanlarından faydalandırmak istiyoruz." dedi.

Başol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede toplam 23 bin metrekare parke taşı döşenerek vatandaşların çamurdan ve tozdan kurtarıldığını söyledi.

Ormanlı Deresi'nin ıslah edilmesinin yanı sıra Ormanlı-Kaptaş arasındaki karayolunda yeni düzenleme yapılması için harekete geçtiklerini ifade eden Başol, şeyle konuştu:

"Beldemiz için son derece önemli bu iki projeyi bir an önce hayata geçirmek istiyoruz. Gerek AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığımız gerekse milletvekillerimiz ile istişare halinde bu hizmetleri beldemize kazandırabilmek hedefindeyiz. Beldede herhangi bir sosyal tesis bulunmamakta. Bu yönde de çalışmalarımız var. Beldemize bir sosyal tesis kazandırıp halkımızı bu sosyal tesisin imkanlarından faydalandırmak istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ormanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title