Haberler

Ormanlı'da Alt ve Üst Yapı Çalışmaları

Zonguldak'ın Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, 2015 yılında beldenin pek çok sorununu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Zonguldak'ın Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, 2015 yılında beldenin pek çok sorununu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Başol, gazetecilere yaptığı açıklamada, yıl içerisinde mahallelerin alt ve üst yapı sorunlarının belirlenen program dahilinde ortadan kaldırıldığını belirterek, beldeye bağlı tüm mahallelerde ciddi çalışmalar ortaya koyduklarını, vatandaşlarımızın özellikle yol sorununu büyük oranda ortadan kaldırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekillerinin desteğiyle Ankara'da çeşitli temaslarda bulunduklarını hatırlatan Başol, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Beldemize toplu konut kazandırmak için girişimlerimiz büyük bir titizlikle devam ediyor. Bunun yanı sıra 2016 yılı içerisinde hayata geçirmek istediğimiz çeşitli projelerimize destek arayışlarımız sürüyor. 2016 yılında beldemizde önemli hizmetleri kazandırdığımız bir yıl olarak geçirmek en büyük temennimiz."

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Ormanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title