Haberler

Ormandan Topladıkları Mantardan Zehirlendiler

Kocaeli’nin Körfez ilçesine bağlı Karayakuplu köyünde ormandan topladıkları mantardan zehirlenen iki kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Karayakuplu köyünde ormandan topladıkları mantardan zehirlenen iki kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Körfez ilçesine bağlı Karayakuplu köyünde ikamet eden Recep Gürkan (83) ile Recai Kızılkaya (65) ormanda dolaşırken gördükleri mantarları topladılar. Topladıkları mantarları bir süre sonra pişirerek yiyen iki kişi de fenalaştı. Durumu fark eden yakınları hemen iki arkadaşı Körfez ilçesinde bulunan özel bir hastaneye getirdi. Recep Gürkan burada yoğun bakım servisine alınırken, Recai Kızılkaya ise tedavisinin ardından İstanbul'a gönderildi. Her iki şahsın da yedikleri mantar nedeniyle zehirlendikleri ve organlarının iflas ettiği öğrenildi. Sağlık durumları ciddiyetini koruduğu öğrenilen iki şahsın tedavileri sürüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Gürkan Kızılkaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title