Haberler

Ormanda Kaybolan Emekli Madenci Aranıyor

KASTAMONU'nun İnebolu İlçesi Deresökü Köyü'nde önceki gün ormanda mantar toplarken kaybolan emekli maden işçisi 61 yaşındaki Ekrem Tümer'i arama çalışmaları sürüyor.

KASTAMONU'nun İnebolu İlçesi Deresökü Köyü'nde önceki gün ormanda mantar toplarken kaybolan emekli maden işçisi 61 yaşındaki Ekrem Tümer'i arama çalışmaları sürüyor.

Ekrem Tümer, pazar günü ormanda ailesiyle mantar toplarken onlardan ayrılınca kayboldu. Pazar akşam saatlerinde başlatılan ve dün de devam eden aramalarda Ekrem Tümer'e ulaşılamadı. Sabah jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri arama çalışmalarını sürdürdü. 30 kişilik jandarma komando ekibi de bu sabahtan itibaren aramalara katıldı. Ancak bölgede dün etkili olan sis ve yağmurun ardından bugün de kar yağışı arama çalışmalarını olumsuz etkiledi. Ekipler, beyaz örtüyle kaplanan yer yer yoğun sisin de etkili olduğu bölgede olumsuz hava koşullarına rağmen arama çalışmalarını sürdürüyor. Özel eğitimli arama kurtarma köpeklerinin de katıldığı aramalarda şu ana kadar emekli madenciye ulaşılamadı.

- Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title