Haberler

Ormanda 5 Gün Sonra Bulunan Çocuğun Yüzü Gülmeye Başladı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde kaybolduğu ormanlık alanda 5 gün sonra jandarma tarafından bulunan 6 yaşındaki Mustafa Can Yaşar’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaybolduğu ormanlık alanda 5 gün sonra jandarma tarafından bulunan 6 yaşındaki Mustafa Can Yaşar'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Tokat Valisi Cevdet Can, Erbaa'dan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisi'ne sevk edilen 6 yaşındaki Mustafa Yaşar'ı ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Can, çocuğun jandarmanın ısrarlı takibi ve Allah'ın yardımı ile sağ olarak bulunduğunu söyledi. Jandarma ekiplerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Can, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Erhan Karaaslan ise çocuğun açıklık ve susuz kalmaya bağlı olarak yaşadığı sıkıntını dışında başka bir sorununun olmadığını ifade ederek, "Durumu gayet iyi ama yaşadığı olaydan dolayı içine kapanmış. Anne ve babası ile de konuşmuyormuş" dedi.

Oğlunun sağ salim bulunmasının sevincini yaşayan baba İsa Yaşar, İstanbul'da inşaatta çalışırken oğlunun kaybolması üzerine köye gelerek arama çalışmalarına katıldığını söyledi. 5 gün 5 gece ormanda tek başına kalan oğlunun bulunmasından ümitlerini kesmişken sevinçli haberin geldiğini ifade eden Yaşar, o anda yaşadığı duyguların tarifsiz olduğunu söyledi.

Anne Züvide Yaşar ise oğlunun bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti. Oğlunun babaannesinin arkasından gelirken yolda gördüğü eşeğin peşine düşerek gittiğini fark ettiklerini ama bulamadıklarını ifade eden Yaşar, "Allah kimseye vermesin böyle bir şey vermesin" diye konuştu.

OLAY

Erbaa ilçesine bağlı Sütlüce köyünde Perşembe günü annesi ve babaannesi ile ormana çalı toplamaya giden 6 yaşındaki Mustafa Yaşar, eşeklerin peşine düşerek gözden kaybolmuştu. Yaklaşık 5 gün süren arama çalışmalarında jandarma ekipleri çocuğu yarı baygın ve çıplak olarak kaybolduğu yerden yaklaşık 10 kilometre uzakta bir kaya oyuğunda bulmuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mustafa Yaşar Erbaa Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title