Haberler

Orman Yangınlarıyla Mücadele Çalışmaları

Beypazarı ve Nallıhan Orman İşletme müdürlüklerinde görevli yangın söndürme işçileri için uygulamalı eğitim semineri düzenlendi.

Beypazarı ve Nallıhan Orman İşletme müdürlüklerinde görevli yangın söndürme işçileri için uygulamalı eğitim semineri düzenlendi.

Ankara Orman Bölge Müdürlüğünce düzenlenen eğitim toplantısı, Beypazarı Orman İşletmesi Kapıağzı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Orman Bölge Müdürlüğü Yedek Parça Şube Müdürü Mücahit Demirtürk tarafından verilen seminerin ardından personel, arazözler, arazözlerin donanımları, yangın anında kullanılacak ekipmanlar, giysiler, hortumlar gibi konularda bilgilendirildi. Seminer, yangın söndürme tatbikatıyla sona erdi.

Demirtürk, 2015 yılı yangınla mücadele sezonunun tüm ülke, teşkilat ve çalışanlar için hayırlı olmasını diledi.

Kurum olarak ormanları 176 yıldır yoğun bir emekle bugünlere kadar getirdiklerini, kendilerinden sonraki nesillere de daha olumlu bir şekilde teslim etmenin önemli oluğunu ifade eden Demirtürk, şunları söyledi:

"Orman yangınları ile mücadelede hepimizin fedakarlıklar yaparak çalışması gerekiyor. Bunu yaparken dertleri ve sevinçleri paylaşarak bir ekip ruhu, çalışma barışı ve huzuru içerisinde işimizden zevk almamız gerekir. Bizim için önce insan, sonra mülkler, sonra orman. Sizin tırnağınızı bile hiçbir şeyle değişmeyiz. Güvenlik içerisinde fedakarca kahramanca çalışmak esastır. Biz bu anlayışla çalışmanızı istiyoruz, kazasız belasız bir sezon olmasını diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Beypazarı Nallıhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title