Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanlığından Millete Darbeye İş Makineli Engel

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde bulunan iş makineleri 15 Temmuz gecesi General Eşref Akıncı Kışlası’nın girişine yığılarak kışladan giriş çıkışlar engellendi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde bulunan iş makineleri 15 Temmuz gecesi General Eşref Akıncı Kışlası'nın girişine yığılarak kışladan giriş çıkışlar engellendi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı DSİ ve OGM'nin iş makineleri General Eşref Akıncı Kışlası'nın girişine yığılarak giriş çıkışlar kapatıldı ve daha büyük olayların yaşanmasının önüne geçildi. Kışlanın girişinde DSİ'ye ait 8 kamyon, 2 dozer, 3 tır ve 2 ekskavatör ile OGM'ye ait iş makineleri bulunuyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, halen kışlada bekleyen operatörleri ziyaret etti. Bakan Eroğlu ziyaret sırasında yaptığı açıklamada bu darbe girişiminin vatana ihanet olduğunu vurgulayarak "Bu ihanetin bedelini bu girişimin içinde olanlar çok ciddi bir şekilde ödeyecekler. Güvenlik güçlerimizin kahramanca savaşmaları ve milletimizin de ferasetiyle bu hareket neticelenemedi. Artık bu tip girişimleri aklından geçirenler şunu çok iyi anladı; milletimiz demokrasiyi özümsemiştir ve bu demokrasiye zeval getirecek her türlü hareketin karşısında duracaktır. Kimse demokratikleşme adına kazanımlarından vazgeçmeyecektir" diye konuştu.

Bu hain darbe girişiminde şehit olanlara Allah'tan Rahmet yaralılara ise acil şifalar dileyen Eroğlu, iş makineleri başında fedakarca nöbet tutan operatörlere de teşekkür etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ayrıca kışlada 4'üncü Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Gürak ve askerlerle bir araya geldi. Gürak da demokratik cumhuriyete bağlı olduklarını ifade ederek görevlerinin başında olduklarını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orman Genel Müdürlüğü Veysel Eroğlu Metin Gürak Politika Güncel Haberler

title