Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Açıklaması

Kırşehir’de toplu açılış ve temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletin istikrarsızlığın neye mal olduğunu anladığını söyledi.

Kırşehir'de toplu açılış ve temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletin istikrarsızlığın neye mal olduğunu anladığını söyledi.

Kırşehir'e toplu açılış törenine katılmak üzere gelen bakan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, " Türkiye'de istikrar devam edecek 1 Kasım seçimlerinde de millet istikrardan yana oyunu kullanacaktır" dedi.

Kırşehir Valiliğinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakan Eroğlu, "Merhum Neşet Ertaş'a vefa borcumuz var. Dolayısı ile onun adını yaşatmak için özellikle "Neşet Ertaş Göleti" planlama çalışması devam ediyor. Onun adına bir gölet köyü olan Akpınar ilçesi Kırtıllar köyünde bir gölet çalışması yapacağız" diye konuştu.

"TÜRKİYE İSTİKRARSIZLIĞIN NE DEMEK OLDUĞUNU ANLADI"

Kırşehir'de hükümetin yaptığı yatırımları anlatan Bakan Eroğlu, milletin istikrarsızlığın ne demek olduğunu anladığını söyledi. Bakan Eroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

"Hükümetimiz Kırşehir'e 13 yılda 4 milyar liralık yatırım yapmıştır. Yatırımlar devam edecektir. Türkiye'de istikrar devam edecek milletimiz zaten bunu anladı. İstikrarsızlığın neye mal olduğunu anladı. Dolayısı ile önümüzde ki 1 Kasım seçimlerinde millet istikrardan yana oyunu kullanacaktır. Ben Türkiye'yi gezen bir kişiyim bunu her yerde anlatıyorum." - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Neşet Ertaş Kırşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title