Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: 'Teşkilatta Güç Olmazsa, İktidarda Güç Olmaz'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun salona gelişi Eroğlu'nun konuşması Eroğlu'nun esnaf ziyareti Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Teşkilat her şeyin özüdür.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun salona gelişi

Eroğlu'nun konuşması

Eroğlu'nun esnaf ziyareti

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"Teşkilat her şeyin özüdür. Bugün AK Parti hükümette dimdik ayakta ise destanlar yazıyor ise bunu, tamamen teşkilatımıza borçludur. Teşkilatta güç olmazsa, iktidarda güç olmaz"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Teşkilat her şeyin özüdür. Bugün AK Parti hükümette dimdik ayakta ise destanlar yazıyor ise bunu, tamamen teşkilatımıza borçludur. Teşkilatta, güç olmazsa iktidarda da güç olmaz" dedi.

Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği memleketi Afyonkarahisar'da, partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Ramazanın mübarek günler olduğunu belirten Eroğlu, "Bu özel günlerde dua etmek gerekiyor. Bu günlerde birbirimizi sevmemiz gerekiyor. İslam aleminin üzerinde kara bulutlar var. Elbet bir gün o kara bulutlar dağılacak. Her gecenin bir sabahı var. Şafak bir gün doğacak" diye konuştu.

Türkiye'nin başında bir terör belası olduğunu belirten Eroğlu, bu terör belasının arkasında farklı ülkelerin olduğunu ve desteklendiğini ifade etti.

Teröristlerin mutlaka perişan edileceğini söyleyen Eroğlu, şöyle konuştu:

"Rabbim inşallah terör belasını ülkemizden kaldırsın. Onları destekleyen bütün ülkelerin, kişilerin hilelerini başına geçirsin. Ülkemizin bahtını açık eylesin. Bu topraklarda şanlı bayrağımız ilelebet dalgalansın. Minarelerimizde ezanlarımız her zaman okunsun. Biz bunun için varız. Bakın dünyada bir kriz var, Avrupa'da birçok ülkede büyüme sıfıra yaklaştı ama biz yüzde 5'e yakın bir büyüme ile Allah'a şükür gerçekten hızla büyüyoruz. Çünkü milletimiz hakikaten çok çalışıyor. Rabbim, bu ülkeye destek veriyor."

Afyonkarahisar'ın yapılan yollar ve başlatılan yatırımlarla geliştiğini belirten Eroğlu, eski Afyonkarahisar ile yeni Afyonkarahisar'ın arasında çok büyük fark olduğu gibi yeni Türkiye ile eski Türkiye arasında da büyük farklılıkların olduğunu vurguladı.

Afyonkarahisar'a 13 yılda 12 milyar liralık yatırım yapıldığını ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Afyonkarahisar her gelişimde teşkilatımız ile kucaklaşıyorum. Çünkü teşkilat her şeyin özüdür. Bugün AK Parti hükümette dimdik ayakta ise destanlar yazıyor ise bunu, tamamen teşkilatımıza borçludur. Teşkilatta güç olmazsa iktidarda da güç olmaz. Bunu 1 Kasım'da sağlayan sizsiniz. Biz de bütün Afyonkarahisarlılara layık olabilmek için, ülkemize layık olmak için gece gündüz çalıyoruz. Mesai kavramı diye bir şey yok. Yani destanlar yazılıyor, bunu özellikle belirtmek istiyorum."

Konuşmanın ardından Kurtuluş Caddesi ve Uzun Çarşı'daki esnaflarla sohbet eden Eroğlu, daha sonra Şuhut ilçesindeki Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezini ziyaret etti.

Eroğlu, burada çocuklarla sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title