Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Kırşehir'de Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terör örgütlerine yönelik operasyonların, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini belirterek, bundan hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terör örgütlerine yönelik operasyonların, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini belirterek, bundan hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

Eroğlu, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, 51 milyon liralık 10 tesisin temel atma ve açılış töreni için kente geldiğini ve yeni müjdeleri olduğunu ifade etti. Daha önce verdikleri 15 proje sözünden 11'ini tamamladıklarını anlatan Eroğlu, bunların arasında halk ozanı Neşet Ertaş adına yapılacak göletin de bulunduğunu dile getirdi.

Neşet Ertaş'ın doğduğu Kırtıllar köyüne, adını taşıyacak bir göletin yapılacağını belirten Eroğlu, "Büyük ozanın adını yaşatmak için Kırtıllar köyünde gölet yapacağız. İnşallah, temelini atmak ve bitirmek de bize nasip olur" diye konuştu.

Kırşehir'de 13 yılda 4 milyar liralık yatırım yapıldığını, yatırımların artarak devam edeceğini vurgulayan Eroğlu, "İstikrar devam edecek. Milletimiz zaten bunu anladı. İstikrarsızlığın neye mal olduğunu anladı. Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde millet istikrardan yana oyunu kullanacaktır. Her yerde bunu görüyorum. Her yeri geziyorum ve bunu görüyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Eroğlu, Orta Anadolu Gelişim Projesi hazırladıklarına da değinerek, "Sayın Başbakanımız açıklayacak ama ben size bir tiyo vereyim. Bakanlık olarak hazırladık. Kırşehir'in de aralarında bulunduğu Orta Anadolu'daki illere 35 milyar liralık yatırım yapacağız. Biz ezbere konuşmuyoruz. Nerede ne yatırımlar yapılacak bununla ilgili kitapçık hazırladık" şeklinde konuştu.

Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi mezuniyet töreni

Bakan Eroğlu, daha sonra Kırşehir Polis Eğitim Merkezi'ndeki mezuniyet törenine katıldı. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Türk polis ve askerinin ülkenin ve vatanın teminatı olduğunu vurguladı.

Son zamanlarda PKK, DAEŞ ve diğer terör örgütlerinin eş zamanlı terör olayları başlattıklarına işaret eden Bakan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Maalesef PKK, DAEŞ ve diğer terör örgütleri eş zamanlı olarak Türkiye'nin önünü kesmek, bu muhteşem yükselişinin önüne engel koymak için bir üst akılın marifetiyle terör hadiselerini başlattılar. Ancak şunu unutmasınlar; 78 milyon bu vatan için canını seve seve vermeye hazırdır. Bu şanlı bayrak, bu topraklarda dalgalanmaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Son günlerde terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlar, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Bakan Eroğlu, Anadolu'nun işgal edilmesi için 300 yıldır planlar yapıldığını belirterek, "Cenabı Allah'tan niyazımız, onların hilelerini, onların başlarına geçirsin. Dileğimiz budur. Allah nasip ederse, 21. asır işte bu gençlerle, kahraman ordumuzla, 78 milyon vatandaşlarımızla Türk asrı olacaktır.  Buna yürekten inanıyorum. Yeter ki birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi muhafaza edelim" diye konuştu.

Polis adaylarına da seslenen Bakan Eroğlu, "Çok önemli bir göreve başladınız. Adaletten, hukukun üstünlüğünden ayrılmamak için azami gayreti göstereceğinize yürekten inanıyorum. Hukukun üstünlüğü esastır" değerlendirmesinde bulundu.

Polis adayları, konuşmaların ardından geçit töreni yaparak yemin etti.

Dönem birincisi Fırat Yeşilmen, mezuniyet belgesini Bakan Eroğlu'ndan aldı.

Mezuniyet sevinci yaşayan 482 polis adayı için düzenlenen törene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Kırşehir Polis Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, aileler ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Veysel Eroğlu Neşet Ertaş Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title