Haberler

Bakan Eroğlu 30 Mart'ı Milat Olarak Değerlendirdi

Güncelleme:

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'nin muhteşem yükselişini hazmedemeyenlere karşı 30 Mart'ta milletin büyük bir cevabı olacak." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, " Türkiye'nin muhteşem yükselişini hazmedemeyenler var. Bu hazmedemeyenlere karşı 30 Mart'ta milletin büyük bir cevabı olacak" dedi.

Bakan Eroğlu, AK Parti Isparta Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin her zamanki seçimlerden daha önemli olduğunu belirtti.

30 Mart seçimlerini milat olarak değerlendiren Eroğlu, "Türkiye'nin muhteşem yükselişini hazmedemeyenler var. Bu hazmedemeyenlere karşı 30 Mart'ta milletin büyük bir cevabı olacak. Bu bakımdan Isparta'da sandıkların patlatırcasına, AK Parti oylarıyla dolu olmasını arzu ediyoruz. Çünkü hizmet bizde" diye konuştu.

Isparta'ya son 10 yıl içinde 4,2 milyon liralık yatırım yapıldığını anlatan Eroğlu, bunun son 50 yılda yapılandan daha fazla olduğunu ifade etti.

Eroğlu, Isparta'nın bugüne kadar bu kadar büyük yatırımları görmediğine işaret ederek, şunları söyledi:

"Milliyetçilik lafla olmuyor, milliyetçilik hizmetle, milleti sevmekle oluyor. Milliyetçilik, Merkez Bankası'nın kasasını boşaltmakla olmuyor, Merkez Bankası'nın kasasını doldurmakla oluyor. IMF'den para almak için yalvarmakla, el pençe durmakla olmuyor. Milliyetçilik, IMF'nin borcunu ödeyerek, 5 milyar dolar da borç verecek hale gelmekle oluyor. Milliyetçilik, faiz lobisinin önünü kesmektir, bankaları hortumlayanların önünü kesmektir. Muhalefetin hayal edemeyeceği büyük yatırımları yapmaktır milliyetçilik."

Isparta'nın son 5 yılını kaybettiğini dile getiren Eroğlu, kaybedilen yılların telafi edileceğini bildirdi.

- "Bir çivi çakamazlar"

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş için vatandaşlardan destek isteyen Eroğlu, "Bir uçak düşünün. Bir kanadı mahalli idarelerse, belediyelerse, diğer kanadı da merkezi yönetimdir. Şimdiye kadar kanadın biri kırıktı, şimdi ikinci kanat takmak suretiyle adayımız Nuri Uzaktaş ile Isparta'yı uçuracağız" diye konuştu.

Muhalefet partilerin genel başkanlarının dahi Isparta'ya bir çivi çakma şansları olmadığını vurgulayan Eroğlu, Isparta'ya hizmeti AK Partili kadroların yapabileceğini kaydetti. Eroğlu, AK Partili kadroların milletin bağrından çıktığını, milletin taleplerini yerine getirmek için gece gündüz çalıştığını söyledi.

- Darıderesi Barajı'nda fidan dikimi

Daha sonra, Darıderesi Barajı havzasındaki fidan dikim törenine katılan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, barajın yukarısına ikinci bir baraj daha yapılacağını ve Isparta'nın tamamen memba suyuna kavuşacağını bildirdi.

Bakan Eroğlu, ardından Kuleönü Beldesi Belediye Başkanı Selahattin Kocabıyık'ı makamında ziyaret etti. Kocabıyık, Bakan Eroğlu'na kalem Kur'an-ı Kerim hediye etti. AK Parti Kuleönü Beldesi seçim ofisini de açan Eroğlu, beldedeki Kur'an-ı Kerim matbaasını da ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti Isparta Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title