Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Bilecik'te

Bakan Eroğlu: "Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, 77 milyon vatandaşı kucaklayan, onların derdiyle dert eden kimsesizlerin kimidir" "Mutlaka birbirimizi seveceğiz, sayacağız. O zaman biz aile oluruz.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Mutlaka birbirimizi seveceğiz, sayacağız. O zaman biz aile oluruz. O zaman tek bir millet oluruz. O bakımdan hükümet olarak çok büyük önem veriyoruz. Bizim anlayışımızda 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı var"

Bazı ziyaretler ve programlara katılmak üzere Bilecik'e gelen Bakan Eroğlu, AK Parti Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Eroğlu, burada, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve partililerle bir süre görüştü.

Eroğlu, yaptığı konuşmada, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, daha güzel hizmetlere imzasını atacağını belirtti.

"Buna yürekten inanıyorum. Başbakanımızı 20 yıldır tanıyorum. Gerçekten, vatan, millet ve bayrak için gerçekten can siperi ile çalışan büyük bir lider. Dolayısıyla inşallah Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte, bir dönüm noktası olacak" diyen Bakan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Daha önceki vekiller seçiyordu, artık şimdi vekiller yok, asiller seçecek, sizler seçeceksiniz. Milletim seçecek. Ben diyorum ki, '77 milyon vatandaşımızın adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan 77 milyon vatandaşı kucaklayan, onların derdiyle dert eden kimsesizlerin kimidir. İnşallah Cumhurbaşkanlığı makamında da milletle devlet bütünleşecektir. 'Her şey millet için' sloganı ile yola çıktı. İnşallah hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 10 Ağustos'ta sandığa gideceğiz ve Bilecik'te destan yazacağız."

Daha sonra Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen "Yetimlerle İftar" programına katılan Eroğlu, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve sevgilerini getirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçilerinin hayırlara vesile olmasını dileyen Eroğlu, şunları söyledi:

"Başbakanımız son 11-12 yılda büyük hizmetlere imza attı. Burada geleceğimizin teminatı geçlerimiz var. Onların eğitimine fevkalade önem veriyoruz. Bizden önce milli eğitime ayrılan bütçe yaklaşık olarak o zamanki parayla 7 milyardı, bunu 75 milyara çıkardık. Dünyada artık bir yarış var, o yarışa hazırlamak istiyorsak gençlerimizi çok iyi yetiştirmek gerekiyor. O bakımdan eğitime çok önem veriyoruz. Gençlerimize önem vermeye devam edeceğiz. Ayrıca özellikle yetim çocuklara mutlaka yardım eli uzatıyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz, onları geleceğe çok iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. İşte Sevgi Evleri var, oradaki çocuklarımızın yüzü gülmesi bizi mutlu ediyor. Yaratılandan dolayı herkesi seveceğiz. İşin temelinde sevgi var. Mutlaka birbirimizi seveceğiz, sayacağız. O zaman biz aile oluruz. O zaman tek bir millet oluruz. O bakımdan hükumet olarak çok büyük önem veriyoruz. Bizim anlayışımızda 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı var. Daha güzel bir gelecek hazırlayacağız."

"Bileciklileri çok seviyorum"

Bilecik'in hizmetkarı olarak Bilecik'i ve Bileciklileri çok sevdiğini ifade eden Eroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bilecik'e verdiğimiz 30 projeyi yıl sonuna kadar tamamlamayı arzu ediyoruz. Bilecik'i hep birlikte çiçek gibi yapmaya var mıyız. Bir Bilecik sevdalısı olarak sizlerle beraber çalışacağım, bunun sözünü veriyorum. Başbakanımız da Yüksek Hızlı Trenin açılışını yapacak, bunun da müjdesini verdim."

İftar programına, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun ve daire müdürleri, Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile diğer davetliler de katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Veysel Eroğlu Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title